Lehetséges, hogy értelmi fogyatékos vagyok, de ez nem derült ki 27 év alatt?
Annak ellenére, hogy negatív dolgokat soroltál fel írásodban, mégis élvezettel olvastam soraidat.
Nagyon szépen összeszedett gondolataid vannak.
Arra lennék kíváncsi, hogy a bolti eladóként az alapvetőnek mondott számolási műveleteket otthon , nyugodt körülmények között is elrontod, vagy akkor simán mennek a dolgok ?
Nyilván van az agynak valami problémája, de ma már annyi féle vizsgálati mód létezik, hogy valószínűleg a szakember látni fogja az MRI vagy CT vizsgálaton, hogy ránézésre hol lehet a gond és , hogy gyógyszeresen javítható e az állapot.
Nem tudom próbáltál e már vény nélkül kapható memória javító készítményeket, amik azt hiszem az agy vérellátását javítják ?
Vajon változna e valami ?
Ezt kipróbálnám első körben, ha nincs eredmény, akkor ezzel az írásoddal, amit a kérdésben vázoltál felkeresném a házi orvost és be fog utalni egy vizsgálatra.
Abban biztos vagyok, hogy ez nem értelmi fogyatékosság, legalább is nem az általános értelemben.
Mivel ennyire jól átlátod a problémáidat, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön megoldást találni rá. Ha ennek a problémának van ismert neve, akkor jó eséllyel van kezelési mód is rá.
Azt tudnod kell hogy senki sem tökéletes...
Szép-csúnya , okos -buta, alacsony-magas, kopasz-dús egeseges haj, mindenki más , arra gondoltál már hogy lehetne rosszabb is?
Nincs veled semmi baj....
Kicsit lassú és nehézkes vagy. (Egyébként én is)
Amit leírtál arra azt mondják: Nem igazán jók a képességei.
Ez nem fogyatékosság. Aki elvégez egy középiskolát, érettségizik, az nem fogyis! Ma már mindenféle szintű kisegítő iskola van. Aki kicsit is az azt már általánosban küldik a kisegítőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!