Miért szimpatizálnak még ma is ennyien Hitlerrel, hogy kell ehhez szocializálódni, vagy hogy lehetséges ez?
"egy gondolatmenetet..."
Te el se tudod képzelni, hogy vannak olyan emberek akik meg tudják ítélni, hogy szerintük mi rossz, mi jó egy adott irányzatban?????
Nem tudom,hogy Hitler cigányokat is lövetett volna agyon...Viszont sok hitlerista itt Mo-n nem a zsidókat,hanem a cigányokat utálja,és emellett pártolja úgymond Hitlert.Mellesleg ugyanazokat a módszereket hajtogatja,amiket Hitler. Azaz ő is gázkamrákat alkalmazna,stb. Én a minimumot egy tömeges deportálast tartanék. Hazánkban ezeknek a 99%-a nem dolgozik,stb stb,mondanom se kell. Az 1% nem balhézik,ők zenészek,nem olyan agresszívek. Te nem örülnél neki,ha lenne valaki,akit pl nem Hitlernek hívnak,de eltakarítja őket? Majd ha be ginázza a lányodat, és megerőszakolják,vagy megkéselik a fiad a telefonjáért,egy szál cigiért, akkor rájössz... Tűt(1%) a szénakazalban meg keressen a fene. Régen a munkakerülés bűn volt...ha ez lenne most is,jóval kevesebb cigányt(99% bűnöző,agresszív,tolvaj,stb)látnál az utcán. A rasszizmus elítélendő,de senki nem tehet róla,hogy a 99%-uk ilyen...lehetnének ők svábok is,akkor nem a cigányozás menne,hanem a svábozás... Vagy legalább egy kevésbé drasztikusan takarítónak... Aki valahogy eléri,hogy menjenek a fenébe. Ha nincs egy kis idő múlva takarítás,akkor majd ők lesznek többen. Ja...mellesleg ezeknek több joguk van a saját országunkban. Ha ő megöl xy-t, vagy valami,jóval nagyobb eséllyel ússza meg. És baromi sokmindent megúsztak már így.
Az elejét nézd ennek a nagy nonsense-nek amit írtam. Szerinted miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!