Miért szimpatizálnak még ma is ennyien Hitlerrel, hogy kell ehhez szocializálódni, vagy hogy lehetséges ez?
Támadtak meg 8 évesen késsel cigányok? Vertek és rugdostak már a földön feküdve zsidók, akik később téged állítottak be rasszista támadónak? Verték már meg a cigányok a 7 éves rokonod, mert migráncsnak gondolták?
Velem mindhárom megtörtént. A rendőrség nem segít ilyen esetekben. Csak magamra számíthatok, még a pszichológusok sem segítenek az áldozatoknak.
Mégsem lettem Hitler szimpatizáns, de egy ideig elgondolkodtam, hogy nem indok nélkül csinálta, amit csinált.
13#
"elsősorban" Ismered a szó jelentését?
- Miért szimpatizálnak még mindig sokan a szocializmussal/kommunizmussal?
- Hiszen több tízmillió ember halt miatta éhen, meg kiszárad(t) az Aral-tó (stb)!!!
- Jaaaj, de az nem az igazi szocializmus!!!
Na ugye. Egyébként gyere le a Rózsadombról a nyóckerbe és megtudod.
"Miért szimpatizálnak még mindig sokan a szocializmussal/kommunizmussal?"
Tedd fel saját kérdésnek, ha gondood, de ne az enyémet offold légyszíves!
Amúgy hasonlóan betegnek tartom, annak ellenére, hogy meggyőződésem, hogy kevesebb ilyen van mint Hitler szimpatizáns. Legalábbie a magyar társadalombán.
De ha ez válasz akart lenni, akkor az külön elkeserítő. Nagyon káros ez a felfogás, hogy "Ott van az XY ellentétes szélsőséges, radikális, elmebeteg szubkultúra, bezzeg az nem zavar! Akkor mit zavar ez?", stb.
Nem! Nem kell egyik sem, de én most ezt a kérdést akartam feltenni.
Valamint nem vagyok Rózsadombi, XX. kerület egyik legjobban cigánylakta területén nőttem fel, én is megtapasztaltam sok mindent, főleg negatív dolgokat.
De aki nem látja ennek problémának a szociális mozgatórugóit és azt képzeli, hogy genetikai okai vannak az vak és nem mellesleg buta is.
Egyébként meg a szövetséges propaganda még mindig mindent ferdít.
Ha egyszer nemzetközi szinten ki lehetne beszélni a témát, anélkül, hogy bárki besértődne...
Érvekkel, tényekkel alátámasztva véleményünket. Mi miért következhetett be, miben volt igaza Hitlernek.
Egy bizonyos viselkedési kódexet felállítani pl... Csak ez meg azért lenne "náci", mert a cigányok, négerek stb-k nem tudnák teljesíteni.
A nagy nyugat meg túlkompenzál a gyarmatbirodalmak/sHitler/népirtások miatt... Olyannyira, hogy egyre több pulya van...
Ez nem is lenne baj, de egyszerűen szörnyen fejletlenek és nem akarnak beilleszkedni...
Ha nem teszünk valamit, a Római Birodalom sorsára jutunk. És utána jöhet a majd' évezredes "sötétség" (Nyugatrómai bír elesése-humanizmus)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!