Nem sikerült lediplomázni, tényleg semmit nem ér az életem?
Egyébként ezt magyaráztam, hogy mivel odajártam, mondhatnám azt is, hogy végeztem...
Vagy mi a jó fenét csináljak, azon kivül, hogy elkezdek dolgozni?
Az én kis világomnak vége. Ráadásul olyan helyre járok, ahonnan így is kiszivárogtak a jegyeim.
Oké hogy hajnal négykor írtad ki a kérdést, de egy szót nem értek.
Mi az hogy "ezt magyaráztam..." Kinek? Nekem még biztos nem.
Mi az hogy "Kiszivárogtak a jegyeim"?
Az mit jelent?
Amúgy hanyad évesként, és milyen diploma?
BSc vagy MSc? Vagy osztatlanról van szó?
És a "kis világod" mit takar? Jobb esetben véget ér az embernek az egyetemi kis világa 6 6-7 év után.
Én legalábbis 26 évesen már baromira igényelni fogom hogy lezárja ezt a magolós-zh-zós életet, mert unom hogy semmi másra nincs időm.
21/F
Nem akarok okoskodni,de ettől még nem dől össze a világ.
Nem ismerem a konkrét helyzetet,de talán megpróbálhatnád újra. Vszínűleg lehet pótvizsgázni.
A jegyeidet pedig (elméletileg) később sehol nem fogják nézni. Ha az adott munkához diploma kell,akkor az a lényeg,h meg legyen.
De ismerek több olyan embert,aki elvégezte az egyetemet,de nincs meg a diplomája és mégis sokra vitte az életben. Nem származik jómódú családból,mégis jól csinált vmit. Annyi pénze van,h abból kp.-re tud lakást vagy autót venni.
Szóval,nincs veszve minden,ne aggódj!
Bár,én azt mondom,ne add fel,próbáld újra! Egyébként is azt mondják,"jó pap holtig tanul". Hajrá!
A) Nekifuthatsz újra az államvizsgának
B) Az emberek kb. 3/4-ének nincs felsőfokú végzettsége, nincs itt a világvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!