Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem sikerült lediplomázni,...

Nem sikerült lediplomázni, tényleg semmit nem ér az életem?

Figyelt kérdés

Egyébként ezt magyaráztam, hogy mivel odajártam, mondhatnám azt is, hogy végeztem...

Vagy mi a jó fenét csináljak, azon kivül, hogy elkezdek dolgozni?

Az én kis világomnak vége. Ráadásul olyan helyre járok, ahonnan így is kiszivárogtak a jegyeim.

2019. jan. 21. 03:48
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Oké hogy hajnal négykor írtad ki a kérdést, de egy szót nem értek.

Mi az hogy "ezt magyaráztam..." Kinek? Nekem még biztos nem.

Mi az hogy "Kiszivárogtak a jegyeim"?

Az mit jelent?

Amúgy hanyad évesként, és milyen diploma?

BSc vagy MSc? Vagy osztatlanról van szó?

És a "kis világod" mit takar? Jobb esetben véget ér az embernek az egyetemi kis világa 6 6-7 év után.

Én legalábbis 26 évesen már baromira igényelni fogom hogy lezárja ezt a magolós-zh-zós életet, mert unom hogy semmi másra nincs időm.

21/F

2019. jan. 21. 05:25
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Nem akarok okoskodni,de ettől még nem dől össze a világ.

Nem ismerem a konkrét helyzetet,de talán megpróbálhatnád újra. Vszínűleg lehet pótvizsgázni.

A jegyeidet pedig (elméletileg) később sehol nem fogják nézni. Ha az adott munkához diploma kell,akkor az a lényeg,h meg legyen.

De ismerek több olyan embert,aki elvégezte az egyetemet,de nincs meg a diplomája és mégis sokra vitte az életben. Nem származik jómódú családból,mégis jól csinált vmit. Annyi pénze van,h abból kp.-re tud lakást vagy autót venni.

Szóval,nincs veszve minden,ne aggódj!

Bár,én azt mondom,ne add fel,próbáld újra! Egyébként is azt mondják,"jó pap holtig tanul". Hajrá!

2019. jan. 21. 05:52
 3/8 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
84%

A) Nekifuthatsz újra az államvizsgának

B) Az emberek kb. 3/4-ének nincs felsőfokú végzettsége, nincs itt a világvége.

2019. jan. 21. 05:57
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Ezzel a hozzáállással igen.
2019. jan. 21. 06:27
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
Ha jól értem lusta dög vagy, aki nem tanult, csak élvezte a felelősség nélküli életet, és most adod a drámakirálynőt, mert ennek vége. De van egy rossz hírem, diploma után is dolgoznod kellett volna pár évtizedet, kb most ugyanott vagy. Így működik az élet, nem lehet örökre gyereknek maradni.
2019. jan. 21. 06:35
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
Egy fabatkát nem.
2019. jan. 21. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A zarovizsgara/allamvizsganak tobbszor is nekilehet futni es altalaban Ott Mar nem szivatnak szandekosan, hanem segitokeszek, szoval ha kicsit jobban keszulsz legkozelebb, akkor biztosra atrugdosnak, van ra meg fel eved. Addig Meg kezdj El dolgozni valami olyan helyen, Ami szakmaba vag, de nem kernek papirt, biztosra van ilyen.
2019. jan. 21. 08:20
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Ez butaság, attól mert nincs diplomád ugyan annyit ér.
2019. jan. 21. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!