Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akinek sikerült legyőznie a...

Akinek sikerült legyőznie a szociális fóbiáját, hogyan csinálta?

Figyelt kérdés
Még az elején vagyok az utamnak, nemrég kezdtem el tudatosan is felfogni, amit mindig is éreztem, hogy valami nem oké velem. Olykor gondot okoz egy bevásárlás, vagy hivatalos ügyet intézni, pokoli állapot :D Akinek volt ilyen helyzetben és sikerült gyógyszerek nélkül legyőznie, örömmel venném a véleményét. Köszönöm előre is.
2018. aug. 31. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szép lassan egyre több időt töltöttem emberek között. De már az is sokat segített, hogy elmentem minden nap sétálni. Én kimozdulni se akartam, szóval nekem már a séta is nagy számnak számított.
2018. aug. 31. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Elmentem koncentre, a tömeg közepébe álltam.
2018. aug. 31. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudatosan vedd rá magad, hogy emberek közé menj.. Vagy vállalj el direkt olyan feladatokat, amit emberek között kell végezz..Idővel egyre jobban megszokod :)
2018. aug. 31. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!