Lehet, hogy aszociális vagyok? Miből tudhatom meg egyértelműen?
Magabiztos személyiség vagyok, időnként már kissé az egoistába hajlóan is. Ennek a lényege az lenne, mielőtt valakinek eszébe jutna, hogy feleslegesen rizsázok, hogy a félénkségem semmiképpen se akadályozhat a társas kapcsolatokban, noha introvertált vagyok.
Egyszerűen... nincs rá igényem, hogy emberek legyenek körülöttem, a nagy részükkel nem is tudok mihez kezdeni. Fárasztanak vagy idegesítenek sokszor azok is, akikre még rámondhatom, hogy kedvelem őket.
Van egy családtag, akit jobban elfogadok, akivel jobban megférek, de ha ő lógna egész nap a nyakamon, azt se bírnám, minimum 12-15 órás éber magányra szükségem van egy nap, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Ha emberek közé vagyok kénytelen menni, utána általában több órát alszok van, hogy napokon keresztül le vagyok fáradva.
Nem borzaszt el minimálisan se a gondolat, hogy akár hetekig nem szól hozzám senki, hogy nem lesz párom meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!