Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ti mennyit készülödtök...

Lányok, ti mennyit készülödtök reggel a suli, meló előtt?

Figyelt kérdés

Nekem olyan a hajam, ha nem reggel mosom, akkor nem lesz szép egész nap :(

Tehát hajmosás szárításal: Kb 30 perc

Reggeliz meg fogmosás: 15 perc

Hajvasalás: 10 perc

Smink:15 perc

Öltözködés:5 perc

Így 1,5 órával indulás előtt kell kelnem :(

2019. jan. 20. 13:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne ezen változtatnod. Egy egészségesen élő embernek nem zsírosodik naponta a haja. Meg ugye az arcbőr.. Mondjuk nem tudom, hogy te miért sminkelsz, de gyanítom, hogy ha teljesen rendben lenne az arcbőröd, akkor nem lenne probléma smink nélkül elmenni otthonról. Nonszensz, hogy munkába iskolába, meg úgy általában a hétköznapokban valaki ezzel szrakodik. Pont nem ez lenne a lényege.

És ugye az arcbőr állapota, főleg fiatalon nem genetika kérdése, hanem az életmódé.

2019. jan. 21. 10:07
 12/15 A kérdező kommentje:

A hajammal csinálhatok bármit, édesanyámá is ilyen...

Az arcbőrömön nincs hiba, de hófehérke vagyok és nem akarok vámpírnak tűnni, így kell kicsi színezett hidratáló:)

2019. jan. 21. 12:02
 13/15 anonim válasza:
Egy ora, viszont ha hajatmosok, akkor masfel ora is van az osszekeszulodes. En nem banom, hogy ennyire sok ido, szeretek igy (frissen mosott hajjal, szep sminkkel, apoltan) elindulni, igy erzem jol magam. Edesanyamat mindig igy lattam elindulni itthonrol, ezert szamomra is ez lett a megszokott, az alap. 16/L
2019. jan. 21. 18:13
 14/15 anonim ***** válasza:

10 perc mire kikelek az ágyból

10 perc fogmosás, wc, fésülködés

35-45 perc smink

5-15 perc öltözködés, attól függően tudom-e egyből mit akarok felvenni :D Az ékszereket már általában bedobálom a táskámba és suliban teszem fel. Van hogy egy óra alatt kész vagyok, van hogy másfél.

#9 A smink nem jelenti azt, hogy valakin 10 kiló vakolat van, sem azt, hogy nem magabiztos, sem azt, hogy csúnya az illető. Értjük, hogy te nem sminkelsz, de ne legyél sminkgyülölő, mert gusztustalan egy dolog.

2019. jan. 26. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Fél óra. Abból 20 percig eszek egy banánt, esetleg müzlit, vagy joghurtot.
2019. jan. 27. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!