Lányok, ti mennyit készülödtök reggel a suli, meló előtt?
Nekem olyan a hajam, ha nem reggel mosom, akkor nem lesz szép egész nap :(
Tehát hajmosás szárításal: Kb 30 perc
Reggeliz meg fogmosás: 15 perc
Hajvasalás: 10 perc
Smink:15 perc
Öltözködés:5 perc
Így 1,5 órával indulás előtt kell kelnem :(
Szerintem érdemes lenne ezen változtatnod. Egy egészségesen élő embernek nem zsírosodik naponta a haja. Meg ugye az arcbőr.. Mondjuk nem tudom, hogy te miért sminkelsz, de gyanítom, hogy ha teljesen rendben lenne az arcbőröd, akkor nem lenne probléma smink nélkül elmenni otthonról. Nonszensz, hogy munkába iskolába, meg úgy általában a hétköznapokban valaki ezzel szrakodik. Pont nem ez lenne a lényege.
És ugye az arcbőr állapota, főleg fiatalon nem genetika kérdése, hanem az életmódé.
A hajammal csinálhatok bármit, édesanyámá is ilyen...
Az arcbőrömön nincs hiba, de hófehérke vagyok és nem akarok vámpírnak tűnni, így kell kicsi színezett hidratáló:)
10 perc mire kikelek az ágyból
10 perc fogmosás, wc, fésülködés
35-45 perc smink
5-15 perc öltözködés, attól függően tudom-e egyből mit akarok felvenni :D Az ékszereket már általában bedobálom a táskámba és suliban teszem fel. Van hogy egy óra alatt kész vagyok, van hogy másfél.
#9 A smink nem jelenti azt, hogy valakin 10 kiló vakolat van, sem azt, hogy nem magabiztos, sem azt, hogy csúnya az illető. Értjük, hogy te nem sminkelsz, de ne legyél sminkgyülölő, mert gusztustalan egy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!