A nőknek miért probléma, ha nem tudják végigmondani amit akarnak?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, ez eléggé idegesíti őket, hisztisek lesznek már akkor is, ha van egy kis szünet és közbeszólnak valamit. Ha meg őket nem érdekli, simán témát váltanak egy másik kérdéssel. Néha az az érzések, elvárják hogy hallgassunk, de azért lássák rajtunk, hogy figyeljük őket, mert az se jó, ha nem érdekel a téma, de nehogy szóljunk, meg közbekérdezzünk valamit.2019. jan. 20. 09:37
31/32 A kérdező kommentje:
Mindenki leírta, de nem arról amiről kértem.
2019. jan. 21. 11:26
32/32 anonim válasza:
Miért írod azt hogy a "a nők" ? Mert legalább 10 nőt is ismersz aki ilyen? Vagy mennyiből általánosítasz? Remélem nem csak egyetlen egyből. Egyébként teljesen jogos, hogy ha nem tudod melyik Marika, rákérdezel, mert ha nem tudod kiről van szó, nem is tudnál figyelni, ezt én is szoktam. Aki ezen ideges lesz, az eleve ideges volt, vagy pedig már 20-szor elmondta melyik Marika,és most megint el kell :) De simán lehet hogy csak rossz napja volt. De most ez nem "a nők" hibája, hanem csak akivel beszélgetsz épp az ilyen. Vagy lehet hogy rossz hangon kérdezel bele. Most én nem tudom neked elkezdeni szidni a nőket, ha esetleg arra várnál. Tedd úgy fel a kérdést hogy kihagyd azt hogy nő az illető, ha tényleg kíváncsi vagy miért zavar valakit ha belekérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!