A nőknek miért probléma, ha nem tudják végigmondani amit akarnak?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, ez eléggé idegesíti őket, hisztisek lesznek már akkor is, ha van egy kis szünet és közbeszólnak valamit. Ha meg őket nem érdekli, simán témát váltanak egy másik kérdéssel. Néha az az érzések, elvárják hogy hallgassunk, de azért lássák rajtunk, hogy figyeljük őket, mert az se jó, ha nem érdekel a téma, de nehogy szóljunk, meg közbekérdezzünk valamit.2019. jan. 20. 09:37
21/32 A kérdező kommentje:
Ok.
Végighallgatom.
Felteszem a kérdés.
Ki? Micsoda? Hol?
Valószínűleg már nem is fog emlékezni arra amiről 3 perce mondott 4 szót.
Mert már azóta egy csomó minden másról is beszélt.
De csak rajta.
2019. jan. 20. 12:18
22/32 anonim válasza:
Te tényleg nem tudsz beszélgetni, adjak leckéket, ha már a szüleid nem tanítottak meg rá? Addig is inkáb hallgass, azzal nem ártasz senkinek.
23/32 A kérdező kommentje:
Ha annyira okosabb vagy nálam akkor miért nem tudtál eddig semmi használhatót sem írni?
2019. jan. 20. 14:02
24/32 A kérdező kommentje:
De adjál csak ha eddig még nem sikerült.
2019. jan. 20. 14:03
26/32 anonim válasza:
Itt mindenki használhatót írt, te nem vagy képes felfogni és elfogadni, hogy nem a nőkkel van a baj. :D
27/32 A kérdező kommentje:
Igen, akkor miért ők szoktak kiborulni és nem a férfiak?
Valahogy még mindig én érdekellek jobban és nem a téma amiről szó van.
Ez volt a lecke amit adni tudtál?
Látszik hogy semmit se tudsz csak oltogatni.
2019. jan. 20. 18:46
28/32 anonim válasza:
Úgy látom, itt csak neked okoz gondot egy emberi beszélgetés véghez vitele. :D
29/32 A kérdező kommentje:
Szerintem meg én kérdeztem valamit ami senkit sem érdekel.
2019. jan. 20. 19:56
30/32 anonim válasza:
Mindenki leírta a válaszát, innentől legfeljebb téged nem érdekelnek ezért. De azért megmosolyogtattál. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!