Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor emberekről gondolkozom,...

Mikor emberekről gondolkozom, miért jutnak eszembe nagyon rossz dolgok?

Figyelt kérdés
Veletek is van így? Amikor magamban merengek (bambulok), és valaki, akár rokon, ismerős, munkatárs eszembe jut, ahogy rá/rájuk gondolok, gyakran valami nagyon rossz dologról kezdek képzelődni: az illetővel összeveszünk, valamit tenni akar ellenem, rám támad, akár meg akar ölni. Ha már nagyon durva, akkor felocsúdok és nem értem, miért képzeltem el mindezt. Olyanokkal is van így, akikkel elvileg nincs bajom.

2019. jan. 20. 00:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Én veszekedni szoktam emberekkel magamban. Ha szituáció előtt vagyok, elképzelem hogy az ügyintézővel, stb. Hogy és miként vitatkoznék.

Persze mostmár evidens, hogy ezek a képzelgések sosem jönnek be. :D részemről azértvan ez - erre jöttem rá - mert szorongó típus voltam, vagyok, kicsit félénkebb idegenek között. Ez persze nem látszik, mert a karakterem más. :) de! Ez egyfajta kipörgetése a félelmeimnek - hogy adott esetben mi a legrosszabb ami történhet, aztán persze halál kedvesen zajlik le a dolog. ;)

Ennyi

2019. jan. 20. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!