Ha én optimistán gondolkozom és így állok az élethez, akkor kizárhatom például a betegségeket és a rossz dolgokat?
Ez egy nagyon szélsőséges nézet és nem igaz, hogy mindent tudunk befolyásolni, helyes hozzáállással.
Viszont az igaz, hogy megéri kialakítani egy optimista vagy derűlátó szemléletet az életben, mert minden könnyebb úgy.
És abban is van igazság, hogy azt vonzzuk be, amire érzelmileg ráhangolódunk.
Szia! :)
A betegségeket optimizmussal nem tod elkerülni. Ahhoz becsülnöd, tisztelned kell magad, és óvakodni az olyan dolgoktól amik a betegséget okozzák. Ezzel sem tudsz kiszűrni minden betegséget, de a javát igen. Rossz dolgok. Az optimista nem ismeri a rossz szót. Semmi sem rossz, minden csak nézőpont kérdése. Keresd a jót, és kerüld a rosszat! A rossz gondolatokat váltsd át jó gondolatokra! Zárj ki minden negatív eseményt, személyt az életedből! Az esemény alatt nem az iskolát értem. Az iskola jó, mert ez segít hozzá a pénzhez, a boldog élethez. A negatív személyek alatt pedig nem az okoskodó családtagokat értem. :)
Örülök hogy segíthettem. :D
Üdv:Egy felhasználó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!