Veletek volt már úgy ha egyes emberekkel huzamosabb ideig nem találkoztatok nem is volt kedvetek beszélni arról, hogy mi történt veletek az utóbbi időben?
Hogyne, mindig ez van.
2-3, de még 6-7 évet sincs kedvem elmesélni.
Valahányszor évek múltán beszélgetek valakivel, megkérdezi mi újság, én mindig azt mondom, hogy "semmi, veled?"
Holott nyílván ezer dolog történt, de nincs se időm se kedvem elmesélni.
Állandóan ez van.
Igen nekem 1 ilyen ismerősöm van akinek amúgy semmit nem mondok de csak azért mert ő mindig nagyobbat mond ... de érdekes mert kb 1 óra után mikor elmesélte mi mennyibe került, telejsen normális lesz utána már jó vele -beszélgetni. Mi meg pont abban a korban vagyunk hogy haladunk előre ( lakás felújítás, nagyobb autó stb ) szívesen elmeselnem hogy milyen helyet talaltam mennyivel olcsóbban beszereztem a festéket, a bútorokat de ő biztos hogy elmondana ismét hogy az ő butora bizony milliós, hogy a jegadagolos hűtő csak 100.000fttal volt drágább így hát azt vettek . Örülök hogy megtehetik, csak zavar hogy bármit felhozok ( orvosnál voltam akkor o is elmeséli hogy igen o is most volt magán dokinál 50.000ftert )
Ha megdicserem hogy jó az új hajszine, elmondja hogy 300kmt ment normális fordaszert aki 40.000ftert csinálta meg. Szóval tényleg inkább semmit nem mondok. Nekünk ez az oka annak hogy nem keresem vagy nem válaszolok neki azonnal vagy hamar elkoszonok tőle. Gondolom annak hogy ti eltávolodtatok van oka azon belül is hogy egyszerűen nem kerestetek egymást . Másik barátnőm (2 évig nem -beszéltünk) olyan volt az első találkozás utána mintha tegnap -beszéltünk volna utoljára .
"Jó dolgok meg éppen akkor nem történtek így jót mesélni nem tudtam,rosszat meg nem akartam."
Hú, hányszor voltam én így az utóbbi 2-3 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!