Találkoztatok már olyan emberrel, aki az elején kedves volt, aztán kiderült, h valami nem stimmel vele?
Bocsi,pontosítom a kérdésem: hogy viselkedett, mire kért meg? Mentális problémája volt vagy erkölcstelen?
Én egy olyan emberrel találkoztam,amilyet filmekben látni, úgy megjátszotta magát,viszont a motivációját nem ismerem egyenlőre, el is tünt elvileg egy időre
A legrosszabb egy mentális problémákkal küzdő pszichopata f.asz volt.
Arra kért volna, hogy konkrétan legyek a csicskája.
Amit úgy kell érteni, hogy 1 méterre van tőle a töltője, és nekem kiabált, hogy adjam a kezébe.
Ez egy példa, de benne van a lényeg.
Agresszív volt, féltékeny, lejmolós köcsög.
Így röviden.
Hogyne, egy csajjal volt ilyen...
Szórakozott az erzeseimmel.
A szomszéd nő. De egy érdekes előjele volt a dolognak.
Amikor beszélő viszonnyá alakult a kapcsolat (ő kezdeményezte), olykor egy gondolat zavart, az elmémben megjelelő kép, gondolat, hogy fejbe-rúgom.
Megmondom, zavart ez a dolog, és kényelmetlen volt. Kerestem az okát. Talán azért van, ez mert egy szerencsétlen, gyengeséget mutató lény?
Amikor már durva volt a dolog, nagyon odafigyeltem rá, nem a belső monológomra, képekre. Hosszú idő telt el, mire megértettem, látom az ő képeit.
Ez kiderült, mert ahogy jobban megismertem őt, kiderült, sok munkahelyen kiutáltatta magát. Szóval azt vettem észre, én is hogy a beszéde egy panaszáradat, hogy az milyen rossz ember.
A biztos pont, amikor autóban, a szavak, amit használt. Mocskos szájú...ja Egyébként már az elején a ba.meg szó, a kedvenc szava volt. Mondatkezdő, és mondatzáró.
Azán Tényleg ennek eklen3re rengeteget segített és ártott is nekem. Hát biztos nincs olyan kapcsi ami tökéletes. Őt az idegelte, hogy nem fogadok el tőle ételt. Ezt megtörte pár hónap alatt, és elfogadtam, de kényszerből. Számíthattam rá, pl amikor fog fájás volt adott gyógyszert. Amikor nem volt dohány kávé adott (ezeket vissza adtam neki amikor neki nem volt)
Ezek után azt fedeztem fel, hogy átakarja venni az irányítást az életem felett. Beleszólt dolgokba, hogy ezr ígxv. Okoskodott folyton, még ha igaza is volt dolgokban, azt olyan felsőbbrendűen, kioktatóan közölte.
Tehát kifordult magából, ée már kezdetben az volt a motivációja, hogy anyáskodjon felettem. Azt mondja "hülye makacs vagyok"
Beleszólt mikor vigyem a kutyát sétálni. Persze az elején tapintatosan közölte a dolgokat, még engedtem is...hogy miért váltott stílust annak okát nem tudom, nem is igazán érdekel.
Egyszerűen nem akarta elfogadni a döntésemet, hogy nem akarok átmenni ebédelni, és belemagyarázott olyan valótlanságot, hogy nem akarok velük enni. Totális irányítást akart felettem, és nem fogta fel , amikor NEM mondok az azr jelenti NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!