Találkoztatok már olyan emberrel, aki az elején kedves volt, aztán kiderült, h valami nem stimmel vele?
Nekem egy ilyen lány volt az osztálytársam 3 évig. Voltak lelki bajai ezerrel, amit nem is csodálok, mert tényleg durva amin keresztül ment. No de amit alig 2 hete tudtam meg, az mindent visz. Alapjában véve a lány csendes, barátkozós megértő volt. Nekem viszont ez a "mindig jófej vagyok" stílus nagyon nem jött be. A régi rossz tetteit ezzel nem ellensúlyozza, max a saját lelkiismeretének tesz jót. Jó párszor helyreraktam úgymond. (avagy elküldtem afrikába, és hasonló melegebb éghajlatra) De ennek ellenére próbálkozott. Majd harmadik évre beadtam a derekam. Elkezdtünk beszélgetni, és tök jól el is voltunk. Igaz nekem picit sok volt ahogy közeledett, de a 3 év alatt én is elfogadóbbá váltam ilyen téren. Sajna az évnek vége lett, s nem folytattuk a beszélgetéseket. De legalább tudom hogy mi lett volna a célja...
A lányokkal mindig másképp viselkedett. ez érthető, egészen addig, amíg nem arról van szó, hogy a szexuális témájú dolgait nem a tömött buszon mondja el. Persze ha átlagos lenne, még el is lehetne nézni. No de amikor mutogatja a "dicpicet" a barátnőjének, az túlzás. Random csávókkal írogatott, hogy így leszopná őket, meg úgy vágyik a kolbászára stb.
Mondjuk ha felajánlotta volna, és nem tőlem várja a csodát, akkor benne lettem volna, de amit amúgy mutat képet magáról, és ami valójában, elég különböző. S akkor még nem is beszéltem arról, hogy a "jófejségével" képes infókat kiszedni a másikból, amivel később zsarol, pletykázik stb. Igazi minden lében kanál.
Több ilyen nővel is találkoztam sajnos.
Kezdetben Kedves, mosolygós aztán egyik napról a másikra egy érdek, türelmetlen, követelőző, kritizáló hp lett belőlük.
És mindent teljesen kiforgatnak,igaz , h ő követelőzik, de ez nem hiba, neki ez jár..
Nyílván férfiakkal kapcsolatban is vannak ilyen tapasztalatok, de én személy szerint ezt csak nőknél tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!