Mi történik az introvertálttal, ha huzamosabb ideig nem lehet magában?
Figyelt kérdés
Pl. legalább félévig nem tud feltöltődni, mert mondjuk mindig vannak körülötte.
Hogyan viselkedik az introvertált ember a fenti esetben? Volt már ilyen tapasztalatotok?
2018. dec. 23. 18:48
4/17 anonim válasza:
Bunkó lesz, ingerlékeny, idegesítő. Sokat beszél hülyeségeket, fárasztó lesz elviselned, ez azért teszi békénhagyják, és mindenki foglalja el magát.
5/17 anonim válasza:
Heti 2 napra bezárkóznék a wc-be. Oda már csak nem jönnek utánam...
6/17 A kérdező kommentje:
#1 Komolyan gondolod, hogy a személyiség típus ilyen könnyen változik? Szerintem nem. Maximum nyitottabb vagy zártabb introvertáltság létezik.
2018. dec. 23. 19:22
7/17 anonim válasza:
Egy ideig tud adaptálódni a megváltozott helyzethez, de amint visszakerül a komfortzónájába, vagy lehetősége lesz magára maradni akkor: depresszió, emberi kapcsolatok leépítése nullára, elzárkózás a világ elől, síró rohamok és egyéb finomságok heteken, hónapokon át is akár.
8/17 anonim válasza:
Kissé agresszívvá válik a környezetében. Vagy ha nem is, de akkor is feszültebbé válik.
9/17 A kérdező kommentje:
Ezt érzem magamon, amit írtok :(
2018. dec. 23. 21:05
10/17 Metionin válasza:
Kimerül idegileg, emiatt mogorvább lesz. Nekem ez volt amikor kolis lettem, állandóan össze voltam zárva a két szobatárssal. Elkezdtem eljárni egyedül sétálni meg biciklizni mert féltem hogy egy óvatlan pillanatban azon kapom magam, hogy a testüket ásom elfelé a nagyerdőn. Meg volt egy tanulószoba amit vizsgaidőszakon kívül nem igazán használtak, oda ültem be egyedül tanulni meg festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!