Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történik az introvertálttal...

Mi történik az introvertálttal, ha huzamosabb ideig nem lehet magában?

Figyelt kérdés

Pl. legalább félévig nem tud feltöltődni, mert mondjuk mindig vannak körülötte.

Hogyan viselkedik az introvertált ember a fenti esetben? Volt már ilyen tapasztalatotok?

2018. dec. 23. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ, hol van a spektrumon. Én most nyitottabb introvertált vagyok, vagy inkább azt mondanám, közelebb vagyok az origóhoz, mint a teljes introvertáltsághoz. Én szerintem kibírnám, de biztos nagyon nyűgös lennék és kimerült, és a végén nagyon kellene türtőztetnem magam, hogy ne olyanan csattanjon az egész, aki nem érdemli meg. Valószínű, hogy betegségre utaló tüneteket is produkálnék nagy néha.
2018. dec. 24. 06:05
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom, a többiek mit csinálnak, de én diszkréten elások valakit O:)

Kimerülök. A toleranciaküszöböm a bányászbéka segge alá zuhan. Nyűgös leszek és ingerült. Barátoknak nyafogok. Amikor csak tudom, kerülöm az embereket (nyáron eljutottam odáig, hogy inkább félórákat tömegközlekedtem, minthogy 5 percig autóba üljek, emberek mellé). Végül valaki nagyon csúnyán el lesz küldve az árokszélén fel-alá sétálva dolgozó édes jó nénikéjébe.

Viszont, rendes nagykislány módjára:

- tudok teret / időt kérni magamnak.

- tudok szólni, ha valami/valaki sok nekem. Anélkül, hogy megsértődnének, mert nem az ő hibájuk, hogy én paffon vagyok

- ha muszáj valakit elküldeni a halálfa szára, tudok olyat választani, aki megérdemli 3:)

2018. dec. 24. 09:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Idegbeteg lesz, nem tud koncentràlni, ingerlèkeny lesz. Ha egyedül marad, depressziòba esik ès belassul. Nàlam ez van olyankor..
2018. dec. 27. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#10-es válaszoló, Debrecenben tanulsz?

Nekem sajna nem csak két szobatárs jutott, hanem kapásból 5, mivel egy blokkban vagyunk 6-an, de mindenki átjárkál a mi szobánkba, még vadidegenek is. Én is egydül szoktam sétálgatni, bevásárolni vagy szimplán beülni az egyetemre. De még ígyis megtalál néhány barátkozni (vagy d.gni) vágyó emberke...xd De gimiben például volt már rá példa, hogy egy teljes órára a wc-be zárkóztam, amikor épp rosszul voltam/eleget lett, akkor mondjuk nagyon depressziós is voltam. Azóta sokat változtam, de még mindig igénylem a magányt. Az én energiaszintem mínuszba megy, ha nem hagynak egyedül elmélkedni...

2018. dec. 31. 22:29
 15/17 Metionin ***** válasza:
100%
Igen ott lakom csak már nem tanulok. Amúgy nekem is volt hogy elmentem egyedül futni a nagyerdőre, leültem valami kidőlt fára és egyszer csak megjelent egy cigány prosti hogy menjek el, mert ő ott dolgozik :D
2019. jan. 1. 13:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak veszélyes környékek xD
2019. jan. 3. 21:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Ideges,feszült és kimerült leszek.

Általában ilyenkor sokkal hamarabb vesztem el a türelmem és generálok vitát.

2019. ápr. 18. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!