Normális az, hogy 5èv utan is megszakad a szìvem egy fiù utan?
Nem normális.
5 év telt el és még mindég szereted? Volt a srác után párkapcsolatod? Ha mindegyikben a volt szerelmedet kerested akkor ne is csodálkozz, hogy még mindèg szereted azt a srácot.
De így rengeteg időt cseszel arra a fiúara aki magasról tesz arra, hogy szereted, vagy nem tudja?
Annyi fiú van még.
Gondolom sejti,nem sokat tudok már ròla...külföldre költözött.
Van is biztos valakije
A szìvemben csak ő el ès felek örökre.
Légy nyitott egy új kapcsolatra, és próbáld végiggondolni, hogy miért NEM lett volna jó, ha együttmaradtok. Nem egyszerű, de nekem sikerült. Sokáig tartott nekem is, több, mint 5 év volt (tudom, hogy ez nem normális, de ez van).
De mégiscsak sikerült és azóta boldogan élek a férjemmel, két gyerekünk van. Ez lebegjen a szemed előtt: egyedül akarsz vágyakozni vagy normális családi életet akarsz élni.
Sajnálom hetes!
Nagyon szepen köszönöm a válaszokat.😔
Szinten 5. Eve. Es tobbeves kapcsolatom van most, de akkor is o az “igazi” ugy erzem.. nem tudom.
Megtanulsz elni az erzessel, hogy vagysz ra, de az eleted eldd tovabb.
Nincs èleterőm,mert nem latom èrtelmèt az èletnek,ha nem az igazival lehetek.
A tobbi pasi nem tud èrdekelni.
Kevesebbek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!