Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kover 21 eves lanykent nem...

Kover 21 eves lanykent nem baj ha meg szuz vagyok? Ez nem ijeszti el nagyon a fiukat? Lanyok ti mit tapasztaltok?

Figyelt kérdés

2019. jan. 6. 23:33
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Nem baj szerintem. Engem nem taszít. Elfogadó ember vagyok. Volt már husos barátnőm. Neki se a külsejével volt bajom. Szóval engem nem ilyesztene el.
2019. jan. 7. 06:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a szuzesseg a gond itt... hanem hogy kover vagy , vagy annak latod magad, ami onbizalomhianyhoz vezet. Marpedig nokent megtanultam, nincs vonzobb mikor egy no, pozitiv eletszemleletet araszt, onbizalmat (nem osszetevesztendo a bekepzeltseget) es arad belole a boldogsag. Na ez mindig nyero. Mindig! ;)
2019. jan. 7. 07:04
 13/17 nemaRendőrség ***** válasza:
4%

Sokáig csak szűz lányokkal jártam, mert fontos volt, hogy ne legyen tisztátalan.

De azok mind bolondok, okkal szüzek, nekem sem sikerült megnaszni őket, több hónap után sem, mert nem akarnak kúrvának tünni...

Meg tapasztalataim szerint nagyon bipoláris az összes.

Soha többet. A szex sem túl jó velük, olyanok mint egy fadarab, mert hogy ilyet még nem csináltak

2019. jan. 7. 07:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs önbizalmad az a gond. Én ismerek kövér lànyokat és mindnek van pàrja. A szüzesség meg nem érdekli a legtöbb férfit. Még örülnek is neki. Ha lenne önbizalmad meg eljàrnàl helyekre akkor lenne pàrod.
2019. jan. 7. 11:48
 15/17 egytitokzatoslány ***** válasza:
87%
Mindenkinek meg van az idealja. Talán olyan körökben kéne mozognod ahol elfogadják a kovereket de közben ha változni akarnak akkor segitenek nekik. Szóval ott tuti lesz akinek tényleg te jössz be és nem csak úgy jó szexre oké aztán majd ott hagyom pasik jönnek szembe veled. Nekem is sikerült valahogy. 🙂
2019. jan. 7. 13:45
 16/17 anonim válasza:

Nem baj szerintem.

Engem nem a túlsúly taszít el, hanem ha vki ápolatlan

2019. jan. 8. 07:54
 17/17 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj.
2019. jan. 18. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!