Kover 21 eves lanykent nem baj ha meg szuz vagyok? Ez nem ijeszti el nagyon a fiukat? Lanyok ti mit tapasztaltok?
Szerintem az a legtöbb pasinán plusz pont.
Sokan keresnek kimondottan szűz párt maguk mellé.
#3:
Csak közölném, hogy nem mindenki tud csakúgy lefogyni. Ez nem megy egyik napról a másikra.
Miért gond ez?
Én vékonyként, 25 évesen vesztettem el.
Ne foglalkozz másokkal, főleg ne kis taknyosokkal.
nem gáz
nekem volt 20 éves szintén kövér barátnőm
inkább az zavart, hogy belül olyan volt, mint egy éretlen kislány, de közben meg azt hitte milyen érett, tipikus tini
Ha 21 évesként szűz vagy, nem gond, a horoszkópodról nem tehetsz. :) Viccet félretéve; én (vékony) 28 éves szűz nő vagyok és nem tartom cikinek - akkorTe miért tartanád 7 évvel fiatalabbként? Örülj inkább, hogy ez a legnagyobb problémád, mert van aki épp most a kórházi ágyában tudja meg, hogy pár hónapja van hátra vagy valakit épp most lőtt fejbe a saját apja, miután éveken át bántalmazta. Az éld az életet és ne azt lesd, min kesereghetsz, hanem, hogy minek örülhetsz. Ha egyszer beüt a krach akkor bánni fogod, hogy ilyeneken bánkódtál ahelyett, hogy éltél volna.
Nem lehet, hogy ezzel a stílusoddal és nem az alakoddal taszítod inkább a fiúkat? Rengeteg túlsúlyos nő él aktív nemi életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!