Lányként hogy lehet megbarátkozni azzal, hogy nagyon "malac fejem" van?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok, mégis tokám van és kicsi vastag orrom, kerek fejem.2018. okt. 3. 16:10
1/7 anonim válasza:
Ha van pėnzed kicsit átszabathatod. Ha nincs akkor meg kár ezen idegeskedned. Mert ha zavar akkor is ilyen marad pontosan úgy mintha nem is foglalkoznal vele.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya, csak nagyon-nagyon zavar, hogy nem ovális fejem van, meg karakteres vonások.
A kiskori képeimen úgy nézik, mint egy porcelán baba.
Az orromat meg fogom műttetni, mert orrsövényferdülésem van és baleset miatt levált egy porc.
2018. okt. 3. 16:29
4/7 anonim válasza:
Ha zavar- tanulj meg úgy sminkelni,hogy optikailag csaljon. Egy jó frizuraválasztás is segít. Azokra a dolgokra fektess hangsúlyt-amiket szeretsz magadon.
5/7 October15 válasza:
4.: És azzal pontosan mit ér el? :D Am nem azt kérdezte, hogy hogyan verje át a környezetét / magát. :)
6/7 anonim válasza:
Ez csak egy nézet, ami nem biztos, hogy valóban olyan fejet taglal, amilyet írtál. Ne aggódj ilyenek miatt!
7/7 anonim válasza:
Én meg disznó arcú csávó vagyok. Gyere ismerkedjünk, összeillenénk.
Röff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!