169 centis lányként 16 évesen magasnak számítok?
Figyelt kérdés
Illetve kb. meddig növök még valószínűsíthetőleg?2018. nov. 18. 21:45
1/6 anonim válasza:
166 cm es vagyok ja és fiú vagyok na szerinted magas vagy ?
2/6 anonim válasza:
Átlagnál kicsit magasabb. 165 a női átlag ha jól emlékszem.
Szerintem már nem sokat fogsz nőni. Emlékeim szerint én és osztálytársnők java 15-16 éves kora után minimálisan nőtt csak.
Első meg lényegtelen. Nem a kérdező túlmagas, ő alacsony fiúként. De a pasik tovább nőnek, sokszor később nyúlnak meg. Volt olyan srác középiskolában aki gondolt egyet és 165 ből 180 lett egy év alatt. Tudom mert összemértük magunkat amikor még "kicsi" volt.
3/6 anonim válasza:
Na első vagyok ,mit lényegtelen nőlni még hogy,én? barátocskám inkább csak széltében mintsem hosszuságra !
4/6 anonim válasza:
Csak én nem tudom megérteni azt amit az első írt? Elég érdekesen fogalmazott.
Amúgy nem vagy túl magas, de azért magasabb vagy az átlagnál.
Btw 16 vagyok 161 cm magas.
5/6 anonim válasza:
Éppen átlag fölötti, de nem magas. Az első/harmadik válaszolónak: attól, hogy te alacsony vagy, ő még nem lesz magas. Csak magasabb nálad. De teljes populációt tekintve egyáltalán nem magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!