Kinek van elege abból, hogy a nem gyerekesek kioktatják a gyerektémában és lesajnálóan pillantanak rá, mert van gyereke ergo elcseszte az életet? :D
Többször megkaptam már, én már sosem aludhatok vagy sosem fogok pihenni, mert non stop a gyermekemmel leszek elfoglalva. Vagy sehova sem mehetek, mint előtte csináltam.
Szerintem ez egy akkora BAROMSÁG!!!
Van gyerekem és tök jókat alszok és pihizik,
kirándulunk a gyermekkel együtt.
Aki nem akar gyereket az ne vállaljon semmilyen társadalmi nyomásra, de aki vágyott rá és megadatott azt, hagyja békén az ő frusztrációjával.hogy a gyerek csak egy nyűg.
Én nem ezt tapasztaltam. Én azzal szembesülök sajnos újra meg újra, hogy a gyerekteleneket sajnálják le, és b...tatják őket, hogy mikor lesz már gyerek. Ha nem akar, akkor mégis mi az, hogy nem, majd megbánja, majd úgyis akar, majd úgyis lesz, és egyéb kéretlen megjegyzések egy olyan dolog kapcsán, amihez az ég világon semmi köze senkinek.
És akkor jönnek a gyerekesek, akik tisztelet a kivételnek, osztják az észt, a szerintük nagyon vicces gyerekes mémeket, hogy bezzeg ők tudják csak igazán, milyen az élet, meg nekik mennyire kemény az élet... nekik át kell adni a helyet, őket előre kell engedni a kasszánál, az orvosi rendelőben, én húzodjak le a járdán, amikor a babakocsival egymaga beteríti az egész járdát, én nem lehetek fáradt, sőt, nekem fogalmam sincs, milyen az igazi fáradtság, de ne aggódjak, majd megtudom, ha nekem is lesz gyerekem stb.
Mindkét oldalon vannak bunkó emberek, de a gyerekesek szerintem jobb helyzetben vannak. A kormány is megállás nélkül mellettük pártol, a csapból is az folyik, hogy szüljél már.
Én úgy gondolom, le lehetne szállni a másikról és tiszteletben tartani a döntését, a gyerektelenek is sokszor full kreténben tolják, de a gyerekeseknek van mindenható komplexusa elég sok esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!