Kinek van elege abból, hogy a nem gyerekesek kioktatják a gyerektémában és lesajnálóan pillantanak rá, mert van gyereke ergo elcseszte az életet? :D
Többször megkaptam már, én már sosem aludhatok vagy sosem fogok pihenni, mert non stop a gyermekemmel leszek elfoglalva. Vagy sehova sem mehetek, mint előtte csináltam.
Szerintem ez egy akkora BAROMSÁG!!!
Van gyerekem és tök jókat alszok és pihizik,
kirándulunk a gyermekkel együtt.
Aki nem akar gyereket az ne vállaljon semmilyen társadalmi nyomásra, de aki vágyott rá és megadatott azt, hagyja békén az ő frusztrációjával.hogy a gyerek csak egy nyűg.
1.
Ez miért a kolléganőd hibája? Vegyenek fel egy embert melléd.
Ez velem is megtörtént. Ráadásul több hónapos elmaradt munkáját már néhány nap múlva rajtam kérték számon. Neki persze nem szóltak, míg ott volt, mert ugye terhes. Szóval hagyjuk...
Nekem nincs még gyerekem, de szeretnék.
Engem az zavar, hogy engem csesztetnek azzal, hogy nincs.
Későn érő típus vagyok, ráadásul sokszor túl van lihegve ez a gyerektéma. Szerintem bennem az váltotta ki azt, hogy félek az egésztől, mert sokan siránkoznak, hogy milyen nehéz az élet gyerekek mellett. Közben rájöttem, hogy csak rosszul organizálják a napunkat, lusták és napi 8-10 órákat aludtak korábban azok a nők akik panaszkodnak.
Kérdező egy másik bolygóról jött, pont a gyerekesek szokták cseszegetni a gyermekteleneket.
Egyébként az illető mindkét esetben bunkó, semmi köze senkinek hozzá, hogy vállalok-e gyereket vagy sem.
Kinek van elege abból, hogy a gyerekesek úgy gondolják, körülöttük forog a világ? Hogy a nagy részük úgy gondolja, mindenkinek tolerálni kell a gyerekeit, nyilvános helyen, ha ordibálnak, ha szaladgálnak, kávézóban ha elfoglalnak 2x annyi helyet? Nem, képzeld, nem cukik...A buszon is meresztik a szemüket, hogy a kicsi kincs nem ülhet le meg ha sorba kell állni, miért nem engedik őket előre, hiszen kisgyerekkel vannak!? Mindenki alkalmazkodjon anyukához, mert neki gyereke van?
Tudod, miért gondolják, hogy a gyerek nyűg stb? Mert így adjátok elő!! Ha ordibáltok velük, ha azt ecsetelitek, hogy egész éjszaka fosott és nem tudtatok aludni stb.
Jaj hagyjuk már, engem nem érdekel, ki mennyit alszik, nem gondolom, hogy elcseszték az életüket, de az sem, hogy az emberek nagy többsége nem való szülőnek.
Le kéne már szállni a magas lóról...
Az engem is bosszant ha gyermektelen oktat nevelésről, de gyerekesek is mondanak oltári hülyeségeket.Eleve a másik kioktatása bosszantó, függetlenül attól van e gyereke vagy nincs.
Az meg, hogy te ugyanúgy éled az életed mint gyerek előtt, hazugság.
Vagy gyerek előtt is felkeltél éjjel szoptatni, etetni?
Gyerek előtt is ültél fél napot gyerekrendelőben?
Gyerek előtt is 5 táskával indultál el, hogy minden nálad legyen?
3 gyerekem van.Pontosan tudom mennyi lemondással, nyűggel, aggódással és boldogsággal jár.
Az sem igaz, hogy a gyerekes ugyan úgy él mint előtte, de az sem, hogy gyerekkel megszűnik az élete.
A gyerekes és gyermektelen emberek közt is iszonyú sok a bunkó, megmondó, toleranciára képtelen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!