Kinek van elege abból, hogy a nem gyerekesek kioktatják a gyerektémában és lesajnálóan pillantanak rá, mert van gyereke ergo elcseszte az életet? :D
Többször megkaptam már, én már sosem aludhatok vagy sosem fogok pihenni, mert non stop a gyermekemmel leszek elfoglalva. Vagy sehova sem mehetek, mint előtte csináltam.
Szerintem ez egy akkora BAROMSÁG!!!
Van gyerekem és tök jókat alszok és pihizik,
kirándulunk a gyermekkel együtt.
Aki nem akar gyereket az ne vállaljon semmilyen társadalmi nyomásra, de aki vágyott rá és megadatott azt, hagyja békén az ő frusztrációjával.hogy a gyerek csak egy nyűg.
Jobban belegondolva inkább jöttem volna más bolygóról, mint ilyen rosszindulatú emberek vegyen körül, mint ti:D kinek nem inge:D
Most miért kell ilyen támadóan írni? egyszóval sem mondtam, hogy tökéletes vagyok minden téren:D nyilván nem olyan az életem, mint gyerek előtt:D:D:D minden nyaram, sem egyforma:D
Az h meg a más dolgozik helyettem a melóhelyen, mert én a családalapítást választottam, már elnézést, de totál nem érdekel. Az ilyen kolléga ne a kismamát szidja, hanem a munkáltatott aki nem oldja meg az emberhiányt:D
Igen, tudom milyen érzés amikor nincs gyereked és minden kérdésük feléd a gyerekre összpontosul h miért nincs:D de szerintem ez annyira magánügy. Én sem nyomatom a témát annak akinek nincs, mert mindenkinek a magánügye. Én nem szoktam panaszkodni, hogy nekem milyen rossz. megoldás híve vagyok, nem a panasz áradatnak. Szóval ne személyeskedjünk, de persze ez IQ és EQ kérdése!:P
Az orvosi rendelőben sem kell minden héten ülni. Az első években.meg pont ezért van itthon az anya, hogy ezeket a feladatokat ellássa és ne a Facebookot lógjon, mert bezzeg arra mi den kismamának van ideje. Szarom le, hogy paraszt vagyok. Én a szüleimet rendeztem, ami sokkal megerelőltetőbb és más érzelmekkel jár. Egy gyerek nevelése egy hatalmasabb lehetőség arra, hogy egy egy jobb generáció jöjjön létre.
Nagyon sok pozitív példát láttam, ahol a szülők büszkék lehetnek a gyümölcsükre.
Én is ilyen voltam, hogy lesajnáltam azokat akiknek van. Mióta terhes lettem azokat sajnálom akiknek nincs. :-D
Azokat szeretem nagyon, akik avval érvelnek hogy nem vagyunk állatok fajfentartást illetően. Pedig szerintem igenis, ha nem is az "állat" szóval kellene kifejezni, a saját létfentartást követően ez a másodlagos célja egy fajnak. (Különben a természet miért alkotta volna meg az anyai ösztönök megjelenését a terhesség alatt...)
Nem olvastam el a valaszokat, lehet, hogy mar valaki elottem leirta ezeket a gondolatokat. Tapasztalataim alapjan irom ezeket, nyilvan nem mindenkire vonatkozik ez (mivel gyakori itt a felreertes a fogalmazasok miatt, muszaj leirni ezt is gyerekek :D )
1. A gyerekesek zome azt gondolja korulotte forog a vilag.
2. A gyerekesek nagyon osztjak az eszt, hogy gyereket kellene vallalnom (vallalnod), mert az milyen jo. Nekem biztosan nem. Hadd legyek mar en az, aki jobban tudja, hogy mi kell jomaganak.
Nem nezem le a gyerekes embereket, addig a pontig leszarom oket, amig nem hitteriteni es eroskodni akarnak. De ez kb olyan dolog, mint amikor a vegan ember megmagyarazza, hogy az allati erdetu termeket zabalo ember egy rohadek tetulada, mert miert eszik ilyet.
A két tábor mindig fennmarad.
Azt gondolom én is, hogy ez az élet értelme, utódokat nemzeni, de nem mint az állatok és muszájból legyártani őket.
Akinek nem adatik meg is tud hasznos tagja a társadalomnak, mert sokszor éreztetik a gyermektelenekkel, hogy hibás a fogyó népességért.
A másik oldal, amikor valaki arra veri a mellét, hogy lepottyantott pár gyereket és ettől különlegesnek érzi magát, de azt ne felejtsük a baszáshoz nem kell ész. Tud állati szinten is működni a dolog.
Kit érdekel ez a te gondod?
Biztos nem töltenégy egy fél órát se azzal, hogy párokat beszéljék le a terveikről. Milyen proli környezetben élsz te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!