Fiúk! Szeretitek ha egy lány aranyos és cuki?
10#-esnek igaza van.
Nah meg mindenki másnak más-más jön be.
Valaki a deszkákat, valaki a pufikat s van aki a rendes testalkatot szereti. De arcszerkezetben is mindenkinek más az ideál...stb
Aranyos és cuki látszat is lehet 😂
Engem mai napig olykor kislányoznak, aranyosnak látnak csak mert normális vagyok s mosolygok, arra is akit nem ismerek, de kommunikálok pár mondatot vele.
Francokat. Egy erős, lenéző pö%€ tudok lenni. Azzal vagyok igazán csak "cuki" aki a párom vagy szerettem és bírom a képét, kik nincsenek megrekedve az életben.
Megvetem az olyan embereket, kik nem képesek fejlődni s haladásképtelenek.
S nincs jobb dolguk, mint egymást kibeszélni, az helyett hogy saját életüket figyelnék s elemeznék: Hol a baj, mit tehetek?
S lehetne mesélni.
Arról a "cukinak hiszem magamat" rétegről is, közbe meg a korához képest +10-20évet a kinézetükre lehetne mondani olyan leéltek a haladóképtelen életükben. Hiába a smink meg cicoma.
Testüket pedig nem tartják karban.
Magasságom miatt és fiatalos külsőm miatt még jó ideig a "cuki" elegáns kis hölgy maradok 😅
De nem bánom, szeretem a magas férfit ki mellettem van s cirógat 😊 jó pár éve.
Tapasztalataim szerint is szeretik a "cuki" lányokat.
A tizenéves fiúkáktól kezdve a pedofilig mindegyik megtalál. 😅😅
Fiúkat cikizem: " dobj magadra tíz évet és akkor is csak 1%esélyed lenne, fiacskám",
a pedókat pedig szivatom "halihó itt a diktafon, mehetünk a rendőrségre, bácsi?"
Sok beteg lyukvadász...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!