Fiúk! Szeretitek ha egy lány aranyos és cuki?
Figyelt kérdés
2019. jan. 4. 23:56
1/34 anonim 

válasza:

Hú én nagyon is :D azokat a lányokat lehet a legjobban szeretgetni
2/34 anonim 

válasza:

tulajdonképpen..
lehagyom a cicafület meg a hetvenhárom és két kicsi szmájlit, baj?
3/34 anonim 

válasza:

Nincs tapasztalatom lányokkal, de ha esetleg lenne esélyem egy aranyos cuki láynra egyértelműen érdekelne. A mai többség trendi csitri stílus nem jön be. Egy aranyos cuki lányt pedig lehet szeretgetni ölelgetni :) Jó lenne igen.
5/34 anonim 

válasza:

3-as vagyok, persze az a lényeg lenyeli-e.. na pont ezt a barom stílust utálom ezért nincsenek barátaim, se barátnőm.
Mondjak egy vicceset a perverz kedvedért? Én le se engedném nyelni ;) Nem kihasználni akarok egy lányt hogy csak cumizzon ha meg befejezi isten veled. Gratulálni tudok az ilyeneknek csak :D
6/34 Miss Endzsi 

válasza:

Mintha valami szörnyű dolog lenne nyelni, akinek van kedve hozzá engedd már meg neki.
7/34 anonim 

válasza:

Jó ha akarja persze de nem elvárás :D
Csak mondom.. Azért ha idejön egy normális lány ne azt lássa már hogy mindenki akkor bunkó mint ez a kommentelő..
8/34 Miss Endzsi 

válasza:

Szerintem nem komolyan gondolta.
9/34 anonim 

válasza:

Egy kicsit megnyugodott a lelkem, hogy vannak normális emberek. :)
10/34 anonim 

válasza:

attól függ nálad mit takar
mert sok csaj nyivákoló kis p1cs4k4nt azt hiszi milyen cukik, közben meg irritálóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!