Szerintetek lehet egy lány aranyos raszta hajjal?
Figyelt kérdés
van egy kolleganőm, akinek raszta haja van és hiába van szép arca, nekem az ilyen hajról mindig a drogosok jutnak eszembe, ezért nagyon taszít..2018. júl. 9. 18:46
1/6 anonim válasza:
Én nem gondolom őket drogosnak, de nem is tetszik. Szerintem is elcsúnyít mindenkit, főleg egy lányt. Olyan durva.
2/6 anonim válasza:
Nekem egyrészt nem tetszik ez a haj, másrészt hozzád hasonlóan nekem is negatív sztereotípiáim vannak ezzel kapcsolatban.
3/6 anonim válasza:
Ha egy kedves és aranyos lány gondol egyet, és raszta frizurát csináltat magának, attól szerinted megváltozik a személyisége?
5/6 anonim válasza:
Egyel felettem jár a suliba egy lány akinek ilyen haja van, neki hihetetlenül jól áll, valami gyönyörűség.
Viszont osztálytársamnak meg szörnyen rosszul állt.
Szóval szerintem ez emberfüggő
6/6 anonim válasza:
Persze, miért ne lehetne?
Ha a kolléganőd különben rendesnek tűnik, próbálj egy kicsit jobban megismerkedni vele, beszélgessetek, hívd el valahová... ha pozitív élményeid lesznek vele kapcsolatban, lehet, hogy már nem fog annyira zavarni a frizurája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!