Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem taszít bárki...

Csak engem taszít bárki lábának (bokától lefelé) a látványa, illetve maga a téma?

Figyelt kérdés

Még családtagnak csak-csak elmegy.

De azon kívül undorodom és taszít maga a téma is, már ha csak beszél valaki a saját lábáról. Nemhogy ha még mutogatja is (közösségi oldalon olyan képet rak ki), vagy látom bármilyen más módon.

Másik kivétel amit még elfogadok látványnak a fiatal, 25 év alatti lányok lába de abból is csak a tökéletes formájú és ápolt esetek.

Én sem vagyok szent, a sajátomat sem szeretem hiába nincs baj a formájával, mutogatni is utálom.

2019. jan. 1. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Valamiért én sem szeretem. Rengeteg ápolatlan lábú embert látok nyaranta, és most nem a sima bőrkeményedésre gondolok.

Nem tudom miért van ez bennem, mert lényegében az egy fontos testrész.

2019. jan. 1. 16:42
 2/5 Metionin ***** válasza:
Igazából engem minden emberi testrész taszít ha önmagában nézzük. Nézz meg közelről egy ujjat vagy egy szájat, nem ronda? :D
2019. jan. 1. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom, egyedül az idősek lábátol.
2019. jan. 1. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is kb úgy vagyok a dologgal, mint a kérdező.

Én az egész lábfejet tök idegennek érzem az emberi testen. Egyszerűen nem illik oda. :D

Cipőben nincs vele bajom, de meztelenül szinte irtózom tőle.

2019. jan. 2. 05:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én imádom a női lábfejeket, és minden vágyam, hogy láthassam őket. Így belegondolva nem olyan nagyon nagy lehetősége van az embernek, hogy lábakat sasoljon a hétköznapi életben (persze, ha alapból arra van rákattanva (pozitív értelemben), illetve, ha alapból arra van rákattanva (negatív értelemben), hogy véletlenül is rásasoljon 1-1 lábra, ha még nem is tetszik neki benne semmi, akkor ezzel csak csaját magát idegesíti.
2019. jan. 2. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!