Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Unalmas ember volnék?

Unalmas ember volnék?

Figyelt kérdés

Sajnos (vagy nem sajnos) nem vagyok egy nagy szószátyár, egy átlagos hétköznapon, amikor hozzám viszonylag közeli emberekkel vagyok semmi bajom nincs a társalgással.

Ritkán, de van amikor szófosásom van, de az csak azért szokott lenni ha fáradt vagyok, vagy esetleg egy kis alkohol becsúszik:D

Viszont néha van, hogy egy szót sem tudok szólni társaságokban. Ilyenkor vadul elkezd kattogni azon az agyam, hogy milyen érdektelenséget tudnék feldobni témának. Ha sikerül is valamit mondanom, akkor az valami borzasztó unalmas semmi, amit egy perc alatt túl lehet tárgyalni.

Más is jár ebben a cipőben? Unalmas embernek számítok, ha nem tudok bármikor bármit mondani?

17/F

2018. dec. 18. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy unalmas, csak nem szeretsz sokat beszélni, max ha olyanod van.

Hasonló vagyok én is, csak nekem mindíg szofosásom lenne, de visszafogom magam mert a téma mást nem érdekelne csak engem :D A legtöbb témához énse nagyon tudok hozzászólni

2018. dec. 18. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Na és? Ha valakinek unalmas vagy, lehet másnak nem. Nem mindenki ugyan azt tartja érdekesnek. Nekem az unalmas, ha valaki állandóan csak pofázik.
2018. dec. 18. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az unalmas ember aki egyfolytában csak beszél számodra teljesen érdektelen dolgokról. Te nem vagy az. Én is ilyen vagyok, és egyáltalán nem tartom magam unalmasnak.
2018. dec. 18. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor én is hallgatok, mert nem tudok/nem akarok, vagy éppen szükségtelennek tartom, hogy hozzászóljak a témához.

Nemrég volt pl, hogy néhány ismerősöm valami olyasmiről vitatkozott, hogy hogy néz ki az Iphone X kamerája egy másik telefonéhoz képest, és hogy melyik másolta a másikat. Ez engem annyira nem érdekelt, nem értettem, hogy hogy tudnak napi szinten ilyen semmitmondó és semmit befolyásoló témákról beszélni. Nem is Iphone-juk van lol. :D

Lehet, hogy te egy olyan ember vagy, akivel tök jó mély beszélgetéseket lehet folytatni. Kb egyidős vagyok veled, ha ez befolyásolja a válasz milyenségét.

És mindenkivel előfordul, hogy feldob egy témát és nem lesz belőle semmi, mert 2 másodperc alatt figyelmen kívül hagyják.

2018. dec. 18. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugodtam :D
2018. dec. 19. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!