Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Unalmas ember vagyok?

Unalmas ember vagyok?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, barátaim nem nagyon vanank inkább csak egy-két haver, de ez érthető is mivel iszonyat unalmas vagyok, ezt tudom magamról.Nem tudok semmi témát felhozni, nem is érdekel szinte semmi,nem szeretek beszélgetni, nem tudom miért van ez egyszerűen néh aúgy érzem hogy egyedül akarok lenni, ne szoljon hozzám senki.Viszont meg én is ember vagyok,vágyom a társaságra. A munkahelyemen is kellemetlen nagyon, mivel eladó vagyok de a vásárlókkal sem nagyon foglalkozok mert egyszerűen nincs kedvem az emberekhez. A munkatársaim is próbálnak velem beszélgetni de én nem tudok úgy beszélgetni.Pedig szeretnék,és ez az érzés teljesen felemészt mintha valami visszafogna attól hogy nomrális életet éljek.Próbálkoztam rengetegszer változni,egyszerűen nem megy és úgy érzem nem is akarok.De mikor új emberekkel ismerkedem mindig félek hogy nagyon unalmasnak tart.

Fogadjam el hogy ilyen vagyok,vagy hogyan változtassak ezen?

2017. ápr. 6. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem, majd isten segít rajtad. Néhány tanítványomnak sikerült ki gyogyulnia ebből a betegségből. Írj rám bátran és én meg isten segítünk átvészelni ezt a korszakot.
2017. ápr. 6. 21:14
 2/5 SZOTYEE8 ***** válasza:
Szerintem hagyd hogy megismerjenek egy kicsit jobban nem biztos hogy unalmasnak fognak tartani
2017. ápr. 6. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
BlueOmen te fogadjunk Red Vixen vagy...:D érdekes, te mindenkit meg akarsz ismerni, roppant kíváncsi lennék, miért vagy te ennyire nyitott :D
2017. ápr. 6. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi probléma, legtöbbször már születéskor eldől ki milyen lesz, nem fogsz tudni rajta változtatni, ez kb olyan nehezen menne, mint pl 1 meleg emberből heterot csinálni.
2017. ápr. 6. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de otthon mit csinálsz? Olvasol, filmet nézel, zenét hallgatsz?

BlueOmen egy új Red Vixen? :D

2017. ápr. 6. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!