Mit lehet betegesen zavarban lévő lánnyal csinálni? Fel lehet oldani valahogy?
Tegnap bementem a kajáldába, és kiesett a kezéből a pohár, ami széttört, és szétfolyt a víz. Olyan vörös lett a feje, komolyan le akartam mérni a vérnyomását, mert félelmetes volt.
Utána amit takarítás címszó alatt művelt nem részletezem, mert megint átjár az a kínos érzés. Seprűvel sepregette a vizet remegő kézzel. Jaj..
Általában ez van, rák vörös fej, másodpercenként füle mögé söpri a haját, esik-kel, tör-zúz, ha kérdezek valamit nem tudja a hangsúlyt tartani, hanem ilyen remegő hangon beszél. Így képtelenség bárkihez is közeledni. Amúgy egy nagyon csinos lány, én nem is értem az egészet, biztos megszokta már a fiúk közeledését. Lehet autista?! Rejtett testi hiba? Lehet nincs puncija.
Lehetséges,hogy megalázták többször férfiak(persze nők is lehettek)lehet otthonról,iskolából hozott dolog is.Mindig leszólták a szülei,ha valamihez hozzányúlt "Te ehhez nem értesz! Túl lassú vagy,igyekezz már! Na add ide,te kétbalkezes!"
Emiatt gátlások alakulnak ki benne,és megfelelési kényszerrel akar kompenzálni,ami sajnos visszafelé sül el.
Megoldás talán az,hogy ilyenkor megnyugtatod,elmondod neki,hogy semmi baj,mással is előfordul,megkérdezed,hogy segíthetsz-e neki.lehet tetszel neki,azért is van zavarban.Ilyenkor ezek a dolgok jól jöhetnek,megtörik a jeget.
Na ez az a típusú nő akit el kell venni feleségül. A mai világban ahol minden tele van egoista, bunkó, öntelt libával az ilyen aranyos lány hatalmas kincs.
Kérdező te viszont hagyd békén, mert az ilyen nő nem a hozzád hasonló faragatlan tuskókhoz való.
Mit akarsz tőle, ha úgy írsz róla, mint valami szerencsétlenségről? Ha türelmetlen vagy hagyd.
Én is ilyen voltam, vagyok még most is. Nem tudom több férfi itt miért érzi ezt jó tulajdonságnak, személy szerint nekem az életemet megmérgezte. Oké, hogy kívülről 'aranyos', rám is sokan ezt mondták, de csak mert nem nekik kell együtt élni ezzel.
Ez olyan, mintha egy pszichés 'betegséget' állítanál be aranyosnak. Tudom, hogy nem olyan súlyos, de az ilyen helyzeteket ugyanilyen nehezen éltem meg, és belül ez tényleg mély nyomot hagy, ha valaki nem tudja jól kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!