Hogy szabaduljak meg egy tetves pcichopata rám gyakorolt hatásáról?
Már megszabadultam tőle szerencsére. Viszont még kísért. A szokásos történet. Manipulàció, bűntudat keltés. Próbálta elhitetni velem hogy nélküle értéktelen vagyok, kiemelte minden egyes rossz tulajdonságom felnagyìtotta és a képembe tolta. Olyan hitelesen csinálta hogy majdnem teljesen elhittem én is. Még mindig hatással van rám. Hiába fogom fel hogy a beteges elméjéből pattantak ki a vádak nem tudok szabadulni tőlük.
N
Nem zaklat. Azok a dolgok kisértenek amiket régen mondott. Bocsánat félreérthetően fogalmaztam.
Kiforgatta minden eggyes tulajdonságom. A jó tulajdonságaimat leértékelte a rosszakat felnagyìtotta. Egy olyan képet állìtott rólam amiben én egy értéktelen ember vagyok, aki semmit sem ér nélküle. Mikor depressziós voltam azt tunkolta belém hogy meg kéne ölnöm magam. Jól csinàlta, egy részem elhitte, és ettől nem tudok szabadulni.
Megkérdezhetem hogy ki volt ő az életedben? Mitől volt rád ekkora hatással?
Remélem a jövőben olyan emberekkel fog összehozni a sors akik támogató és pozitiv hatással lesznek rád
-hasonlo helyzet-
Megbeszeltem a pszichologusommal, o meg elmagyarazta nekem, hogy nem ugy mennek am a dolgok, ahogy az exem gondolja. Eleg hosszu folyamat volt, mire felfogtam.
Addig lesz rád romboló hatással az, amit elültetett benned, amíg meg nem bocsájtasz neki.
A meg nem bocsájtás egy olyan erős köteléket, csatornát hoz létre két ember között, amit senki és semmi nem tud eltépni, egyedül a megbocsájtás!
Szóval a magad érdekében bocsáss meg neki minél előbb, teljesen és tudatosan, minden apróságot akár! Az élet majd rendezi vele a számlát! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!