Hogy szabaduljak meg a zsugoriságomtól?
Figyelt kérdés
Egyántalán baj ez?A családom már sokszor mergelodott miattam 16 eves vagyok es meg sose vettem senkinek semmit.Az eggyik felem smszétszakad mert penzt kene kiadjak a masik meg sajnalja a csaladtagjait hogy mekkora genyo vagyok.De azzal nyugtoatom magama hogy nem elet halal kerdesekrol van szo igyhogy ennyi.
de en masnak is mindig meg akarom sporolni a mindent.Egeszen pix korom ota csinalom ezt.Ovis korom óta biztosan ezt csinalom.Magamnak es masoknak is megtartom.
2018. júl. 24. 01:10
2/4 anonim válasza:
Mondjuk amíg nem volt saját keresetem addig én is spóroltam mindenhol ahol lehetett.
3/4 anonim válasza:
Fuj... az egyik legvisszataszitobb jellem. Azon nem gondolkodtál még hoy szimplán ne legyél egy onzö spur dög?
4/4 anonim válasza:
" Fuj... az egyik legvisszataszitobb jellem. Azon nem gondolkodtál még hoy szimplán ne legyél egy onzö spur dög?"
Na mert az aki minden sz*rra dobja ki a pénzt jobb? Aztán a hóvégén sír a szája, hogy nincs pénze és kunyerál másoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!