Hogyan szabaduljak meg ettől?
Figyelt kérdés
Egy 19 éves fiú vagyok és most nem nagyon szeretném részletezni, hogy miért, mert akárhogyis évekkel ezelőtt történt, még mindig nem emésztettem meg és ezért kicsit eltávolódtam az emberektől. Mindenkivel csak nagyon minimálisan kommunikáltam.
Éppen ezért kialakult egy olyan dolog, hogy van egy plüss, amit még a rosszabb időszakomban kaptam egy olyan embertől akit nagyon kedveltem és mindig úgy alszom el, hogy azt ölelem. Anélkül el sem tudok aludni, sőt ha valahova megyek több napra, akkor viszem magammal. Anno mindig cikiztek miatta az osztálytársaim de nem érdekelt.
Csak már több ember mondta, hogy erről le kéne szoknom és igazuk van, de nem megy. Jómagam sem tudom megmagyarázni, hogy miért, talán csak túlságosan hozzászoktam vagy valami.
2016. nov. 8. 22:44
1/1 anonim válasza:
Lelki problemad van, a plussallatka csak ennek a "tunete". Ha kidobod az allatkat, csak a tunet szunik meg, a problemad nem. Pszichologus tudna segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!