Mit csináljak? Hogyan szabaduljak meg tőle?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen összehaverkodtam egy csajjal pár hónapja. Nagyon kedves volt velem, hamar jóba lettünk. De az utóbbi időben furán viselkedik. Ha nem írok neki vissza facen 10 percig(mert épp dolgom van), hívogat meg kérdezi mibajom van vele.. Ha nem írok neki szívet, akkor megsértődik. Ma pedig elmondta, hogy aki neki fájdalmat okoz, hazudik neki , elhagyja stb , akkor annak tönkreteszi az életét, lelkileg kicsinálja,megalázza mindenki előtt... Kezdek félni tőle, mit csináljak?? 22/L2017. okt. 19. 20:18
1/2 anonim válasza:
Csak élj úgy, ahogy eddig. Ha azért lett kedves, mert hátsó szándéka volt, akkor nem árt vele fokozottan vigyázni. De egyébként esélyes, hogy csak üresben fenyegetőzik, egyébként ráordítanál egyet és elsírná magát.
2/2 anonim válasza:
Ú, mintha kifogtad volna az én régi barátnőmet, pont pár hónapja dobtam :D
Lennének tippjeim, de azok nem lesznek jók, ha kollégák vagytok. Diákmunka vagy állandó? Nem mindegy... ha diák, a legegyszerűbb dobbantani onnan,a csajt meg letiltani mindenhonnan. Hidd el, csak ugat, harapni nem mer.
Ha egy légtérben maradsz vele, talán azt kéne elérni, hogy ő dobjon téged. Menj valahogy az agyára, de olyan módon, hogy ne látsszon a szándékosság. Ne légy bunkó, sőt, kifejezetten cuki, ne haragítsd magadra, csak érd el hogy ne akarjon látni se. Persze így is ki fog beszélni mindenkinek, diadalmasan el fog dicsekedni, hogy ő mennyire dobott téged, de a béke kedvéért célszerű ennyit bevállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!