Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha a 28 éves fiatok egy 10 évvel fiatalabb lánnyal szeretne járni?
jajj úgy szeretem ezeket a téziseket, hogy egy 18 éves még csicska..
16 évesen sokkal alkalmasabb voltam kapcsolatra mint most 25 évesen..
miért ne lehetne ez így lányoknál is?
régebben 15 évesen már csomóan szültek és becsülettel felnevelték a porontyokat..
10-12 év felett már nem függ össze a korod az értelmeddel..
18 éves már nem gyerek! Én nem problémáznék addig amíg boldogok vagytok.
Kicsi off:
Milyen érdekes, hogy ilyenkor gyerek a 18 éves, de máskor más kérdéseknél meg költözzön el, menjen dolgozni bla bla bla....
ez a kérdés ink fordítva lehet érdekes.
mit szól vajon a kislány faterja,hogy egy felnőtt férfi mássza meg a kicsi lányát?
mondjuk nekem mázlim volt ilyen esetekben,mert vagy elvált szülők gyereke volt a lány,vagy műfaterja volt,akinek meg nincs komolyabb beleszólása az ilyen jellegű dolgaiba.
de egy édesapa részéről nem csodálkoztam volna ha lehív a pincébe beszélgetni és ott maradunk pár órát.
Ha én lennék az apja:
Teljesen megérteném. Nyilván a fiam is ugyanúgy férfiból van, mint bármelyik másik normális, egészséges férfi. A férfiak pedig szeretik a friss, feszes tinicsajokat, akiket még nem használtak tucatnyian. Had szórakozza ki magát!
"Kicsi off:
Milyen érdekes, hogy ilyenkor gyerek a 18 éves, de máskor más kérdéseknél meg költözzön el, menjen dolgozni bla bla bla...." Tényleg. :D
45% Nem sok nőt ismerhetsz...
ma 15:03 Te is egy kicsit flúgos lehetsz. Mondom ezt lányos apaként.
Simán elérnéd vele, hogy rendesen megutáljon a lányod.
Az már megvan.
18.
15.03. vagyok és a leírt esetek óta...már kislányos apuka:)
szóval sejtem,hogy mi várható és nem vagyok hülye.
én sem fogom lefenyíteni őket,mert pontosan tudom,hogy miként forog a tinilányok agyában a sok kerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!