Van egy barátnőm. Én nagyon szeretem de nem értem a viselkedését: Viszonylag fiatal csak 20 éves. Külsőre teljesen átlagos max egy erős közepes. Mégis egy tipikus "ego-cica" Szeret másokat maga alá helyezni. Rajta kìvül mindenki ostoba,életképtelen, és teljesen alsóbbrendű. Rá nagyon igaz, hogy más szemében a szálkát is, sajátjában... Összeszedett egy szakmát amiben elhelyezkedett (kisegìtőként) De erre nagyon büszke. Másokkal szemben hatalmas elvárásokat állìt, mégis ő annyit tud felmutatni hogy diagnoztizáltan beteg ( Pszichiátrián is kezelték) gyógyszert kell szednie, és van két viszonylag formás melle. Emberileg nulla, jövőképe nulla. Ha rá nem akaszkodik valakire sosem fog elköltözni az apjától. Más emberek nem igazán érdeklik, csak amìg haszna van belöllük. Szerintem a családját is eladná ha úgy adódna. Annyira imádja hallani a saját hangját,hogy mást nem is hagy szóhoz jutni. Létezik, hogy ennyire nincs önképe, ezért hiszi magát mindenki fölött állónak? Vagy belül tudja hogy egy senki és csak próbálja elferdìteni?
"diagnoztizáltan beteg ( Pszichiátrián is kezelték) gyógyszert kell szednie"
sokan alapból nem ismerik fel, de nála talán ez még közre is játszik
2018. dec. 23. 23:45
3/8 anonim válasza:
personality* bocs, faradt vagyok
2018. dec. 23. 23:45
4/8 A kérdező kommentje:
Nárcisztikusra már én is gondoltam :/
A manipulálása, és a bűntudakeltés nagyon megy neki. Az exével azt játszotta hogy próbálta elhitetni vele hogy nélküle semmit sem ér és jobb lenne ha meghalna :/
Mondjuk a srác okosabb volt nála, szóval szánalmas vergődésnek vette az egészet de akkor is durva...
2018. dec. 23. 23:56
5/8 anonim válasza:
Ne ba**d már el a "szeretem" szót így. Én édesanyámat szeretem, de te ezt a nőt mégcsak nem is kedveled. Durva lehet nem védeni akarom, de ne mondd mar hogy szeretem , majd hordd el mindennek....
Amúgy igen,valószónűleg nárcisztikus.
2018. dec. 24. 00:20
6/8 A kérdező kommentje:
Reálisan látom, nem "elhordom mindennek"
Szeretem mert mikor megismertem nem ilyen volt. Velem még most is jó fej. Bár gyanìtom elég lenne egyszer "hibáznom" és én is életképtelen senki lennék a szemében. Próbálom is, kizárni az életemből.
2018. dec. 24. 00:27
7/8 anonim válasza:
Eekszerint nem tudod mit jelent a szeretni szó.
"Vagy belül tudja hogy egy senki és csak próbálja elferdìteni?" És nem mondok ilyet arra akit szeretek. A csaj se lehet százas de őszintén szólva te se vagy semmi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!