18 éves vagyok, és nincs szabadságom. (Apám miatt) Javaslat, segítség? Linkek a leírásban.
Ugyanaz megy még mindig, hiába vagyok 18, nem lehet bankkártyám (ugyanúgy kihúzza a netemet este 9 kor állandóan, és amint elmegy lakásomból este, bezár a lakásba, és elviszi a kulcsot is), nem dolgozhatok normális munkahelyen (csak speci munkahely , ott is maximum 5 órát, mert le akar rokkantosítani, és ugye akkor 5 óránál többet nem dolgozhatok) nem végezhettem el normális sulit, ha elenged "valahova" barátokhoz stb, akkor is megvan adva hogy fél 8 ra kell hazaérnem, és fél 8 kor fürdés. Már haverokhoz se járok, mióta nem szívhatok, mert ha csinálom apám kihívja a mentőket, hogy zárjanak be pszichiátriára zárt osztályra. Csak szerintem egy kiégett kommunista az öreg?! Mert ez tuti nem normális. Ezen kívül a nyáron bedolgozott pénzemet is elvette előlem, mert hogy az autistáknál nem lehet pénz, mert nem fogja fel az értékét. Életembe még 1 szórakozóhelyen se jártam apám miatt😂 De anyáméknál se lenne jobb a helyzet, ott ugyanúgy szigor lenne. Meg ki írtam ugyanezt már gyakorikérdésekre, azt mondják kezdenem kell valamit az életemmel hogy elköltözhessek, de mondtam nekik az én esetemben nem olyan könnyű 😂 Elvileg jogsim se lehet, mert hogy "autista" vagyok. Közben meg csomóan elismerik hogy nem vagyok "az" , semmi ilyesmit nem észleltek rajtam (én se érzem magam annak), csajozni is tudok, sőt jobban tudnék ha nem lenne ennyire bekorlátozva, hogy meddig maradhatok kint. A társaságom is olyan mint a többi normális ember, és nagyon jól elbeszélgetek velük. De azt mondják hogy ezt az autista papírt, nem lehet megszüntetni, és örökké rajtam marad... + ugye a le rokkantosítás, ami egy lapáttal rá tesz még. Úgy érzem tönkretesznek. A papír úgy keletkezett, hogy kiskoromba mikor anyámmal éltem, ő elvitt kivizsgáltatni a kórházba (rögeszméje volt ez a szokás, minden testvéremmel megcsinálta ugyanezt), aztán az lett hogy az orvosnő rám bélyegezte a papírt (idk hogy miért). Jelenleg is egy speciális iskolába vagyok, és szenvedek a sérültebb emberekkel, persze hogy nem vagyok oda való, de tönkreteszik, vagy már "tönkretették" az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!