Allergiás vagyok, nagy tapintatlanság kérni a következőt? (leírásban)
Minden létező dologra allergiás vagyok, kivéve a kaja, rovarcsípések. Tehát ebbe bele foglaltatik a por, pollen, atka, állatszőr, virágpor, tollpárna.
Ha vendégségbe megyek, mindig szólok, hogy toll töltetű ágyneműt ne adjanak, mert fulladok, tüsszögök, ugyanígy a lakásban tartott kedvencek is. Azt szoktam kérni, hogy ahol aludni fogok, ott lehetőleg addig ne legyen bejárása, mert az is allergiás reakciókat vált ki. Kérni szoktam, hogy lehetőleg mezőre ne nagyon menjünk, mert azt is "veszélyzóna" számomra pár óra után.
De sokszor egy tapintatlan személynek érzem magam, amiért másnak a saját házában kérem, hogy hogyan mit.
Természetesen mindig viszek gyógyszert, kenőcsöt, orrsprayt, fulladásra Ventolint, egyebet.
Dehogy, ezzel semmi probléma nincs. És a vendéglátódnak is kényelmesebb kizárni a kutyát mint eltüntetni a hullát. XD
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!