Ti gondoltatok már ilyenre?
Figyelt kérdés
Ugye sokszor előfordul,hogy a boltban egy gyerek bőg,hisztizik. Volt már olyan veletek,hogy azt gondoltátok,hogy: Úristen, mindjárt odamegyek és felpofozom vagy legszívesebben felképelném stb?2018. dec. 23. 15:44
1/13 anonim válasza:
Nem, de ez honnan jött? Bevetted a tablettákat?
2/13 A kérdező kommentje:
A-a, csak ma a boltban egy gyerek hisztizett,és az előttem lévő öreg hölgy mondta, hogy egy pofon kéne neki,és csendben maradna. Ezért érdekelt,hogy másnak eszébe jutott-e ilyen.
2018. dec. 23. 15:48
3/13 anonim válasza:
Nekem ilyenkor az jut az eszembe hogy kerüljek minél messzebb.
4/13 anonim válasza:
miért kéne testi fenyítéssel nevelni a kisgyereket, én inkább ezt nem értem??
5/13 anonim válasza:
Persze, amég nem fordul tetlegességgé addig azt gondolsz amit akarsz.
6/13 anonim válasza:
Nem, csak a régmúlt emlékeim jutnak ilyenkor az eszembe, meg azon gondolkodom, hogy a szülőjének miért kellett, ha nem tud megfelelően bánni vele...
Talán csak mert nyert a biológia...
7/13 anonim válasza:
Erőszakkal csak jobban fog bőgni. Kiskorban jobban oda kéne figyelni a gyerekre és akkor nincs ez.
8/13 anonim válasza:
Persze. Ha a szülő emberek közé viszi a kölykét és aztán még zavarja is a közösséget azzal hogy hagyja a kis szart zajolni, és nem hallgattatja el, olyankor elfantáziálok róla hogy de odamennék kiütni, és akkor helyreállna a nyugalom. A baj csak hogy a valóságban nem állna helyre a nyugalom, mert még a szülőnek állna feljebb.
9/13 anonim válasza:
Én a beszólogató embereknél játszom el ezzel a gondolattal.
10/13 anonim válasza:
nem.
a kisgyerek szókincs béli eszköztára minimális.
ezért ebben a formában nyilvánítja ki az érzéseit,így hívja fel magára a figyelmet.
ennyi ez nem több.
úgy tekintek rá,mint egy idegen nyelvre.
az idegen nyelve sem nézel furán ha érted miről beszél.
nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!