Elmenni örökre. Ti gondoltatok már ilyenre? Mi a véleményetek erről?
Nekem sokszor megfordul a fejemben, hogy egy hátitáskával elindulok és addig fogok vándorolni, amíg élek. A természetben élnék és sose jönnék vissza. Mostanában nagyon vágyom rá és lehet, hogy pár hónap múlva meg is próbálom a dolgot.
Ti is gondolkoztatok már ilyesmin?
Se kutyám, se macskám, igazából mást sem csinálok csak dolgozom, hazamegyek és alszom egyet. Ez megy 2 éve. Köztartozásom nincs.
22/F
Gondolom láttad az Út a vadonba c. filmet. Ha nem, akkor nézd meg.
Én nem vonzódom ehhez az életformához, de megértem azt, aki igen. Szerintem nagyon nagy bátorság kell az ilyesmihez és lehet a végén nem is úgy alakul minden, ahogy most elképzeled.
"Gondolom láttad az Út a vadonba c. filmet."
Én már nagyon rég vágytam az ilyesmire és ilyen "túrázós" filmeket kerestem akkor akadtam rá, igen láttam.
" Keresd az emberek társaságát, az a legjobb orvosság az ilyen gondolatok ellen."
Próbáltam, de nekem nem mennek ezek a szociális dolgok, talán nem is vágyom rá. Szívesen elvonulnék a civilizációtól.
éredekesen hangzik, bevallom, én is gondoltam már rá... de rájöttem, h ez nem megoldás, igy a problémáimonnem tudok változtatni.
azért az nem lenne rossz, ha vinnél magaddal vmien állatot, amit szeretsz. nem lennél annyira egyedül.
miért akarsz csak igy elmenni?
22/L
Állatot nem szeretnék vinni mert arra vigyázni kell és sokszor stoppolnék, állattal meg nem lehet.
Nincs különösebb oka annak amiért szeretnék elmenni, egyszerűen én nem vagyok ide való. Plusz vonz a kaland.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!