Rájöttem, hogy nagyon hülye hangom van, hogy fogadjam el?
Megértem, hogy ezt most te nagyon rossznak érzed, de... Nekem van egy egyetemi oktatóm, nő, nagyon kedves, imádivaló, és szóba került ő, amikor beszélgettem egy barátnőmmel, és az első, ami a barátnőmnek beugrott róla, hogy a nőnek olyan "fura hangja" van. Nekem fel sem tűnt. Míg a barátnőm nem ismeri, én ismerem, és annyira édes személyisége van, hogy egyáltalán nincs felcímkézve, hogy "fura a hangja", sokkal inkább az van bennem, hogy milyen kedves egy nő.
Sokkal több egy személyiség egy hangnál, ráadásul mindenkinek más tetszik, ebben is... Összességében azt szeretném mondani, hogy ha te magad nem aggódsz a hangod miatt, akkor sokkal inkább önmagadat tudod adni akármilyen helyzetben, és mások sem fognak a hangodon fennakadni :)
Az, hogy alig szólalsz meg emiatt.. Ne haragudj miatta kérlek, de magadat teszed vele tönkre, és okozol fájdalmat magadnak, ha ezen pörögsz. Nekem meg X lábam van, törpe vagyok, ez van, így lehet engem szeretni... Amin nem tudsz változtatni, és ezen pl tényleg nem tudsz, azt inkább próbáld meg elfogadni, és a többi előnyös tulajdonságodra koncentrálj:) Hidd el egy széles mosoly, egy kedves szó ezerszer fontosabb a hangszínednél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!