Szerintetek is ez kell egy boldog élethez?
Tényleg csak poénkodott.
Bivalyerős PC: ha valakinek mindenképpen kell, de amúgy elég egy átlagos.
Prostituáltak: passzolom.
Igaz barátok: ezzel egyetértek.
Én nekem (nő vagyok) igen igényem van az erős pc-re most is jó a pc-m játszok is vele (modold hig++grafika nélkül nem játszok csak lol meg ds nincs modolva)szabadidőben ha meló suli és edzés letudva.
De a hely ahol a legtöbb időmet töltöm legyen rám jó hatással(hangulat emberek) és ne legyek feszült ne hozzam magammal a stresszt.
És persze az otthon melege tisztasága lelki egészsége és a jó párkapcsolat +szex.
És nem elhanyaholható a jó szülöi kapcsolat nekem csak az édesanyám van és nagyon ápolom a kapcsolatunkat.
Bivalyerős pc-m van.
az elmúlt 3 évben 15 prostinak mondható lánnyal voltam bocs 14.
És egy igaz barátom van.
Jelenleg boldogtalan vagyok a prostik elmentek..az igaz barát megmaradt meg a pc is de nem vagyok sokkal jobban. :D
20 éves korom körül kinőttem a számítógépes játékokból szóval köszi nem, prosti ingyen se kellene még fullos se. Nekem kell az hogy felszedjem a lányokat és legyen vonzalom nem csak gépies szex, annál már az önkielégítés is jobb.
Barátok valóban kellenek, és őszinte szerelem talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!