Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudnál jó könyvet ajánlani...

Tudnál jó könyvet ajánlani ami útmutatót ad a boldog élethez, kivezet a depresszióból?

Figyelt kérdés
És nem túl drága. (1500-2500 ft)
2010. jún. 9. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
ilyen könyv nekem is kéne
2010. jún. 9. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Mesterkurzus sorozat
2010. jún. 9. 20:59
 3/7 anonim válasza:
Nekem a suliba mutatták,az árát nem tudom a neve út a boldogsághoz,és DVD is készült belőle,bár ez egy kis füzet igen tanulságos.A youtube-on csak előzetesei vannak felt a fejezeteknek.
2010. jún. 9. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Az ember maga a sorsa kovácsa, nem a könyvek!
2010. jún. 9. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Randy Pausch: Az utolsó tanítás

kb 2500 Ft

A könyv története annyi, hogy a szerzőnek rákos megbetegedése volt, kiderült, hogy csak három hónapja van hátra. Egyetemen oktatott, ahol az a szokás, hogy a leköszönő oktatók tartanak egy búcsúelőadást, amiben arról beszélnek, amit fontosnak tartanak. Ő olyan előadást tartott, amiben a címben említett témával foglalkozott, itt meg is tudod nézni angolul:

http://www.youtube.com/watch?v=ji5_MqicxSo

Úgy állította össze, hogy a gyerekeinek, akik egész kicsik voltak a halálakor, afféle útmutatóul szolgáljon az élethez, segítsen meglátni a szépségeit.

Ezt az előadást szerkesztette meg és adta ki könyvben. Engem nagyon magával ragadott, amikor olvastam, csak ajánlani tudom.

2010. jún. 9. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A depresszió egy konkrét betegség, amiből, amennyiben nem sikerül valahogy önerőből kilábalnod, akkor csak orvos (pszichiáter) segíthet, nem ilyen-olyan csodakönyvek, meg főleg nem ilyen idióta amerikai "vidám vasárnap" stílusú szupercsodamódszerek.
2010. jún. 10. 00:04
 7/7 anonim válasza:
UUUU [link] nezd meg mindenkepp, nekem segitett es sokat hasznalom manapsag is, sokszor bejon, es sok igazsag van benne, ES FEL A FEJJEL.... cimborak ivas nekem ez szokott meg segiteni...
2010. jún. 10. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!