Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amíg valaki nem reagal addig...

Amíg valaki nem reagal addig nem írsz neki, ez alapvető kommunikációs szabály?

Figyelt kérdés

Tehat van akinek írsz de nem reagál neked másnap,

Addig te sem írsz neki újra, mintha ezzel jelezné hogy most el van foglalva massal?

(Nem csajozás)

2018. dec. 12. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem irt vissza, akkor tuti ignoralt, szoval keruld...
2018. dec. 12. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:

üzletben ilyen nincs..illetlenség a részéről a várakoztatás, legalább a válasz nem adás indokával keresnie kell..vagy a késés okával

semmi sem lóghat a levegőben

2018. dec. 12. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden esetben. Én gyakran ignorálom az ismerőseim üzeneteit, ők is az enyémet, mert megértjük, hogy nem minden percben akarunk beszélni bárkivel is.
2018. dec. 13. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Én erre nem adok,mert van hogy én is elfelejtek vâlaszolni,de nem azért van, mert a másikat le akarom koptatni.

Inkább az nálam a szabály, hogy ha valakire 3x írok (esetleg hosszabb időközökkel) de nem kapok választ, akkor többet nem keresem.ugyanez,ha pl, elhívnám valami eseményre, de egymás után többször nem ér rá. Nincs harag,de 3 próbálkozás után tudomásul veszem, hogy nem kíváncsi rám.

2019. febr. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!