Értem én, hogy egyszer fent, egyszer lent, de létezik olyan, hogy éveken át csak lent? Hogy lehet az, hogy mindenki másnak szépen lassan halad az élete a tiéd meg csak stagnál?
Jól indult pedig..Bekerültem abba a gimibe, ahová szerettem volna, enyém lett az a srác, akit szerettem volna (első szerelem), felvettek arra az egyetemre, ahová szerettem volna.
Viszont ahogy végeztem az egyetemmel: szakítottunk az akkori barátommal, elkezdtem külföldön dolgozni de nem jött be, utána 8 hónapig nem találtam itthon munkát és ismét egy órási szerelmi csalódáson megyek keresztül, ami már évekre nyúlik vissza, az előző munkahelyem megszűnt, a mostani meg borzasztó.
Gyakorilatilag 4 éve tart ez a pech sorozatom, bemegyek dolgozni, hazajövök, találkozom emberekkel, de lassan már egyre több mindenkinek gyerek, és szinte már mindenkinek komoly kapcsolat, közös élet, jó munkahely. A velem egykorú barátaimnak szépen sorban halad minden...nehéz nem összehasonlítani folyamatosan a saját életed a máséval.
Vajon hol romlott el? Vagy van-e olyan egyáltalán, hogy elromlott? Más is érzett már hasonlóan? Vajon majd valami "csoda" történik, változás, és minden jó irányba fordul? Nagyon nem jó már ez a stagnálás, csak élek bele a világba, és semmi értelmét nem látom az életnek
27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!