Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Értem én, hogy egyszer fent,...

Értem én, hogy egyszer fent, egyszer lent, de létezik olyan, hogy éveken át csak lent? Hogy lehet az, hogy mindenki másnak szépen lassan halad az élete a tiéd meg csak stagnál?

Figyelt kérdés

Jól indult pedig..Bekerültem abba a gimibe, ahová szerettem volna, enyém lett az a srác, akit szerettem volna (első szerelem), felvettek arra az egyetemre, ahová szerettem volna.

Viszont ahogy végeztem az egyetemmel: szakítottunk az akkori barátommal, elkezdtem külföldön dolgozni de nem jött be, utána 8 hónapig nem találtam itthon munkát és ismét egy órási szerelmi csalódáson megyek keresztül, ami már évekre nyúlik vissza, az előző munkahelyem megszűnt, a mostani meg borzasztó.

Gyakorilatilag 4 éve tart ez a pech sorozatom, bemegyek dolgozni, hazajövök, találkozom emberekkel, de lassan már egyre több mindenkinek gyerek, és szinte már mindenkinek komoly kapcsolat, közös élet, jó munkahely. A velem egykorú barátaimnak szépen sorban halad minden...nehéz nem összehasonlítani folyamatosan a saját életed a máséval.

Vajon hol romlott el? Vagy van-e olyan egyáltalán, hogy elromlott? Más is érzett már hasonlóan? Vajon majd valami "csoda" történik, változás, és minden jó irányba fordul? Nagyon nem jó már ez a stagnálás, csak élek bele a világba, és semmi értelmét nem látom az életnek

27

2018. dec. 9. 19:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, BA meg MÁ, csak rosszul írtam. Ja, és lány vagyok.
2019. febr. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!