A nők mennyire empatikusak, elfogadóak?
Én lány vagyok és nem tartom magam olyan empatikusnak, legalábbis ha emberekről van szó. Meg azt olvastam, a legtöbb nő más nőkkel szemben sokkal kevésbé empatikus, mint férfiakkal szemben, pl. elvileg egy felmérés szerint az amerikai bíróságokon, ha női bíró hoz ítéletet, és/vagy az esküdt székben is több nő ül, mint férfi és nő a vádlott, sokkal nagyob eséllyel ítélik el, ill. kap hosszabb letöltendő börtönbüntetést, mintha férfiak döntenének a sorsáról.
De amúgy ahogy az egyik előttem szóló is írta, nem minden nő egyforma nyilván.
Hát szegények közt elég soknak van barom férje, szóval mindenképp azok! Mellesleg a trehányságunkat nem lehet könnyű elviselni :D
18/f
Ez vicc?
Nő - nő: Megölik egymást! Egy pasi miatt képesek évtizedes barátságokat tönkre tenni.
Nő - pasi: Előbb fogad be egy kutyát a lakásába, mintsem egyáltalán visszaköszönjön egy átlagos pasinak.
Nők nem empatikusak, egy zsúfolt kereszteződésben még szerintem soha nem engedett ki nő, csak férfi.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!