Gyerekkoromban nagyon szenyó voltam egyik osztálytársammal, hogy tehetném jóvá?
Kérj tőle bocsánatot.
Láttad az Egyenesen át c. filmet?
Tesómmal ugyanez volt, ő kb. 30 évesen állt a bántalmazott "gyerek" elé bocsánatot kérni, aki addigra felnőtt lett. Azt mondta neki, hogy már nem is emlékezett rá és hogy nem haragszik.
Szerintem te is kérj bocsánatot, jobb lesz a lelkiismeretednek. :)
Én egy ilyen "bántalmazott" gyerek voltam, meg is lett a nyoma sok esetben. :(
Jópár olyan ismerősöm bejelölt, akit enyhén szólva nem szívleltem.
Az első adandó alkalommal töröltem őket, én valahogy nem tudtam elfelejteni soha, amit tettek.
En is mar 30 felett vagyok, most szerveznek altalanos iskolai talalkozot. A szervezo lanyt szerettem, ugyhogy neki privatban bevallottam, hogy rajta es 2-3 emberen kivul nem vagyok kivancsi senkire. Nekem megkeseritettek azokat az eveimet azok az osztalytarsaim, akik gunyoltak es kikozositettek, csak mert csoro es csunya lany voltam.
Haragudni nem haragszom rajuk, de nem erdekelnek, mert nagyon sok terhet, onbizalomhianyt es komplexust kaptam toluk, amik neha a mai napig keseritik az eletemet.
Ok mondjuk biztos nem kernenek bocsanatot, eszukbe sem jutna, hogy mennyire bantottak.
Te viszont probald meg, szerintem nagyon jo dolog, hogy igy gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!