Hogyan szerethetném meg azt, ahogy kinézek?
Gyakorlatilag a tükörbe sem szeretek nézni, mert olyan rondának, visszataszítónak tartom magam. Ritkán csinálok magamról képet, de közösségi oldalra nem merem kitenni. Ha kiraktam, előbb-utóbb le is veszem, mert olyan csúnya vagyok. A hangomat és a beszédkészségemet is gyűlölöm.
20F
Én is hasonlóan érzek, bár én a külsőmet idővel el tudtam fogadni és inkább csak a belsőm az, ami változtatásra szorulna. Úgy gondolom (mondjon bárki bármit), hogy az őszinte emberi kapcsolatok, beszéljünk akár barátságról, szerelemről nem épülhetnek a külsőségekre. Közösségi oldalra egyáltalán nem szükséges kitenned képet, hiszen akik igazán számítanak (pl. közeli hozzátartozóid) ismernek, tudják hogy nézel ki, a többiek véleménye meg ne érdekeljen, ha szerintük "csak egy arctalan senki" vagy platformon.
A beszédkészséget, kommunikációt nem tudom hogy lehetne fejleszteni,nekem is nehézségeim vannak vele már évek óta... 18/L
Szia! Én hiperrusnya vagyok, és ez egy hosszú folyamat. Én elindultam rajta, és már néha ki vagyok magammal békülve, de néha még nagyon nem. A legfontosabb az idő.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!