Megütött egy férfi! Szerintetek normális az ilyen?
Egy pár hete ismerem őt, facen keresztül... Egyik nap nagyon fura lett a viselkedése így inkább nem írtam neki vissza... én hülye pedig ezelőtt elmondtam neki hogy hol lakom (várost). Aztán kiakadt azon hogy mit kepzelek magamról, miért nem írok, biztos össze vissza kavarok mindenkivel meg hogy elkap, megbánom ezt még stb. Letiltottam
Tegnap este kilenckor kb mentem haza egyedül,mivel barátnőkkel bulizgattunk egy kicsit.
Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes hogy valaki követ. Nagyon megijedtem, de próbáltam nyugodt maradni és nem hátra nézni, azt gondoltam csak beképzelem magamnak. Végül is hátra néztem és megláttam a csávót, nagyon megijedtem, futni kezdtem.
Hát igen, ő pedig utánam és utolért, elkapott. Sikitani akartam de nem jött ki egy hang sem a torkomon, ő pedig kiabálni kezdett velem és pofon vágott. Itt már folytak a könnyeim, kértem hogy engedjen el. Még egyszer megpofozott és elengedett, én azonnal futni kezdtem hazáig...
Már nem követett
Azt hogy hol voltam tudhatta, mert mondtam neki ezelőtt hogy minden szombaton ott vagyok. Már bánom hogy ismerkedni próbáltam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!